marime text:

Au identificat complicele teroristelor de la Moscova! E cautat si-n gaura de sarpe

Terorismul are si un chip de marti seara, cand autoritatile de la Moscova au facut publice fotografiile celor doua femei care au aruncat in aer doua bombe la metrou. Anchetatorii au stabilit ca au avut si un complice si l-au si identitificat. Intre timp, islamistii din Caucazul de Nord, pe care autoritatile ii suspecteaza ca ar fi pus la cale aceste atacuri, nu se linistesc. 12 politisti au fost ucisi miercuri dimineata, intr-un dublu atentat comis in Daghestan, republica vecina Ceceniei.  
Au identificat complicele teroristelor de la Moscova! E cautat si-n gaura de sarpe

Una din femeile care au aruncat in aer luni dimineata metroul din Moscova avea aproximativ 25 de ani, iar cealalta 40, spun anchetatorii. Politia a difuzat, de asemenea, fotografia presupusului lor complice. Pe el si pe alti cativa suspecti, premierul Vladimir Putin a promis ca ii va gasi si in gaura de sarpe.

Potrivit Serviciului de Securitate FSB, cele doua teroriste ar fi fost antrenate de Said Buriatski, principalul ideolog al rebeliunii islamiste in Rusia, ucis recent de trupele guvernamentale.

La doua zile de la atentatul de la Moscova, rebelii islamici au avut curajul sa organizeze in Daghestan, republica situata in vecinatatea Ceceniei, un dublul atentat chiar in curtea unei sectii de politie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu