marime text:

Au evadat din clinica unde isi tratau dependenta de internet!

Un grup de tineri chinezi, toti dependenti de internet, au fugit mancand pamantul din clinica unde erau tratati cu desteptari la 5.00 dimineata si exercitii mai ceva ca in armata.
Au evadat din clinica unde isi tratau dependenta de internet!

Inainte sa se faca nevazuti, cei 14 fugari, cu varste cuprinse intre 15 si 22 de ani, si-au legat instructorul de pat si s-au imbracat in tricouri de camuflaj. Au fost insa prinsi rapid, pentru ca n-au putut sa plateasca taxiurile.

Clinicile pentru vindecarea dependentei de internet sunt o afacere de succes in China, unde aproximativ 24 de milioane de adolescenti nu se pot dezlipi de ecranul monitorului. Centrele impun pacientilor un regim cazon, cu doua ore de exercitii fizice pe zi, cursuri de caligrafie si filosofie. Stingerea se da la ora 21.00.

Eficienta acestor clinici a fost pusa insa sub semnul intrebarii, dupa ce un adolescent de 15 ani, dependent de paginile web, a fost omorat in bataie. Doi instructori au fost condamnati la 10 ani de inchisoare in acest caz.

In China, peste 400 de milioane de oameni utilizeaza internetul, in special pentru muzica, videoclipuri, chat online si jocuri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu