marime text:

ATENTIE, IMAGINI TERIFIANTE!!! Copil de 13 ani, TORTURAT, CASTRAT si UCIS in Siria

Un video postat pe Youtube arata cel mai bine atrocitatile comise de politia siriana. L-au arestat pe Hamza al-Khatib, un baietel de 13 ani, si l-au ucis intr-un mod monstruos, pentru ca acest copil s-a alaturat manifestantilor care cer schimbarea regimului in Siria.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Copilul a decis sa se implice in actiunile de protest dupa ce varul lui, un adolescent, a fost ucis de fortele de securitate. A disparut fara urma pe data de 29 aprilie si in urma cu cateva zile cadavrul lui, invelit in folie de plastic, a fost aruncat in fata locuintei parintilor.

Trupul baiatului prezinte urme de tortura... Calaii lui l-au supus la niste chinuri inimaginabile: l-au batut, l-au taiat si l-au castrat.

Cei care l-au cunoscut pe acest copil au decis sa faca publice imaginile cu trupul lui chinuit si au cerut interventia organismelor internationale pentru stoparea acestor acte barbare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuGaby (2011-06-01 09:32:40)
Da intradevat Siria nu are petrol de nu intervine nimeni .Si noi daca am iesi sa facemm revolutie sa il dam jos pe Basescu ar fii mult mai rau decat in Siria si nu va interveni nimeni pentruu ca noi suntem in mUUEEEE
raspunde »
gigel (2011-05-31 21:16:08)
PT andy..ca sa-ti raspund la intrebare.. in tari musulmane gen Afganistan, Irak, Palestina..copii de 10 ani lupta ca exemplu de partea talibanilor cu , si stiu sa foloseasca, un kalasnikov la fel ca un soldat profesionist ...sau chiar comit atacuri teroriste sinucigase..pt noi e aiurea dar ei traiesc intr-o alta lume...
raspunde »
ov1d1u (2011-05-31 18:46:22)
Să înţeleg că în Siria nu prea sunt resurse de petrol de vreme ce SUA, cea imaculată şi fără de păcat, nu intervine acolo?
raspunde »
rauwoitorul blog (2011-05-31 17:41:24)
aveau si ei nevoie de un Gavroche pentru poza din Paris Match. unde mai pui ca la astia din media "independenta" nu ai niciodata certitudinea ca chiar afli cauza exacta a ******. si la Timisoara in decembrie 1989 murisera 50.000 care mai apoi s-au facut 1000...
raspunde »
andy (2011-05-31 13:12:23)
da, intr`adevar o tragedie, dar sa`mi spuna si mie cineva, sa nu mor prost: CE MM A CAUTAT UN COPIL DE 13 ANI LA PROTESTE?
raspunde »