marime text:

ATENTIE, IMAGINI TERIFIANTE!!! Copil de 13 ani, TORTURAT, CASTRAT si UCIS in Siria

Un video postat pe Youtube arata cel mai bine atrocitatile comise de politia siriana. L-au arestat pe Hamza al-Khatib, un baietel de 13 ani, si l-au ucis intr-un mod monstruos, pentru ca acest copil s-a alaturat manifestantilor care cer schimbarea regimului in Siria.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Copilul a decis sa se implice in actiunile de protest dupa ce varul lui, un adolescent, a fost ucis de fortele de securitate. A disparut fara urma pe data de 29 aprilie si in urma cu cateva zile cadavrul lui, invelit in folie de plastic, a fost aruncat in fata locuintei parintilor.

Trupul baiatului prezinte urme de tortura... Calaii lui l-au supus la niste chinuri inimaginabile: l-au batut, l-au taiat si l-au castrat.

Cei care l-au cunoscut pe acest copil au decis sa faca publice imaginile cu trupul lui chinuit si au cerut interventia organismelor internationale pentru stoparea acestor acte barbare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu