marime text:

Asta e ceva nou! Romani talhariti de italieni, chiar in seara de Craciun!

Doi cetateni romani au fost talhariti in propria vila, situata la periferia Romei, de patru tineri inarmati cu pistoale, sabii si cutite, informeaza ziarul italian La Repubblica, in editia electronica.
Asta e ceva nou! Romani talhariti de italieni, chiar in seara de Craciun!

Un roman in varsta de 36 de ani si cumnatul acestuia de 33 de ani au fost atacati intr-o vila situata in localitatea Rustica (la periferia Romei) de patru tineri care au pastruns cu forta in casa chiar in seara de Craciun.

Pentru intimidarea victimelor, agresorii au tras mai multe focuri de arma spre tavanul casei. Romanii au fugit si s-au incuiat intr-una dintre camere, sunand imediat la serviciul 112.

Carabinierii sositi in scurt timp i-au surprins pe cei patru agresori in curtea vilei, reusind sa ii retina. Suspectii au varste cuprinse intre 16 si 25 de ani. Trei dintre ei au fost transferati la penitenciarul Regina Coeli, in apropiere de Roma. Al patrulea suspect, care are 16 ani, a fost transferat la un centru de minori. Cei patru sunt acuzati de tentativa de talharie in forma agravanta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu