marime text:

"Assange e ca Mick Jagger, femeile sar pe el" - fondatorul Wikileaks are viata de star rock!

Unul dintre asistentii lui Julian Assange a povestit cat de usor putea sa evita Julian Assange inchisoarea si cat de multe femei ii cad la picioare.
Assange e ca Mick Jagger, femeile sar pe el  - fondatorul Wikileaks are viata de star rock!

Cele doua femei care l-au acuzat pe Assange de viol dupa ce acesta a refuzat sa poarte prezervativ in timpul partidelor de sex cu ele ar fi fost dispuse sa renunte la acuzatii. Singurul lucru pe care fondatorul Wikileaks trebuia sa-l faca era testul HIV.

Assange a refuzat pana in ultima clipa sa faca testul, spunand ca nu ii place sa fie santajat. Cand s-a hotarit era prea tarziu, clinicile erau inchise. A doua zi, femeile au depus plangere la Politie.

Cele doua femei ce-l acuza pe Assange - Doamna W. si Doamna A.

Asistentul sau mai povesteste ca Assange e ca un star rock pentru femei. Cu doar cateva zile inainte de incidentul cu cele doua femei, Julian a reusit sa o agate pe o femeie chiar de langa iubitul acesteia, un jurnalist american.

Alte afirmatii impotriva lui Assange vin dinspre presa. Un jurnalist de la The Guardian cu care a lucrat indeaproape l-a acuzat ca e tiran, aceleasi impresii venind si din partea unor Al Jazeera sau Der Spiegel.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu