marime text:

Asa se razbuna un mafiot care a fost parasit de nevasta! VEZI VIDEO!

Ranit in orgoliu, dupa ce sotia l-a parasit si s-a refugiat in locuinta unui unchi de-al ei, un Nas al mafiei napoletane a ordonat doua raiduri devastatoare la o sala de jocuri si una de bowling, ambele apartinand barbatului care a acceptat sa-i gazduiasca nevasta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La ordinul lui Giuseppe Palumbo, sase barbati avand fetele acoperite de casti de motociclist si inarmati cu pusti si pistoale au facut prapad la cele doua sali, spre groaza clientilor - au daramat aparatele si chiar au incendiat pistele de popice.

Desi mafiotii nu s-au ferit sa traga cateva focuri de arma, nimeni nu a fost, din fericire, ucis sau ranit.

Carabinierii au reusit sa-i aresteze pe cei sase, alaturi de Palumbo, a carui furie a fost provocata atat de fuga sotiei, cat si de faptul ca ambele localuri au fost ridicate cu banii lui.

Scenele surprinse de camerele de supraveghere s-au petrecut in apropiere de Napoli, cartierul general al Camorrei, gruparea mafiota din sudul Italiei, considerata mult mai violenta decat cea siciliana.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu