marime text:

Anarhie in Thailanda! Alti patru oameni au fost ucisi in luptele de strada

Razboi thailandezo-thailandez, la Bangkok. Cel putin patru oameni au murit, printre ei si un jurnalist italian, dupa ce militarii au scos artileria grea pe strazi. Armata are ordin sa imprastie miile de protestatari care blocheaza centrul capitalei de mai bine de o saptamana cerand demisia guvernului si organizarea unor alegeri parlamentare.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa o saptamana in care si-au testat reciproc hotararea si arsenalul, armata si demonstrantii au trecut la ostilitati deschise, in districtul comercial al capitalei. Daca militarii n-au mai stat la discutii si au apelat la vehicule blindate si mitraliere M-16, demonstrantii s-au tinut si ei de cuvant. Au dat foc la mii de pneuri.

Coloane uriase de fum se ridica deasupra orasului, de parca toata capitala ar fi fost cuprinsa de flacari. Asta desi liderii camasilor rosii s-au predat autoritatilor si au facut un apel la calm. Demonstrantii insa nu se lasa convinsi prea usor.

Cel putin 40 de oameni si-au pierdut viata in doar o saptamana. Multi sunt din randul protestatarilor, dar exista victime si printre soldati. Inaintea ofensivei militare de astazi, guvernul thailandez a incercat in zadar sa ajunga la un compromis pasnic cu cei care cer demisia cabinetului sprijinit de armata si organizarea de alegeri parlamentare.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu