marime text:

Americanii fac glume cu Obama, Hillary Clinton si Osama! "Se uitau la 'Totul despre sex'"!

Daca o privire ar putea ucide, atunci Osama ar fi murit numai privindu-l pe Barack Obama. La aceasta concluzie au ajuns americanii dupa ce au vazut fotografiile realizate la Casa Alba, in timpul operatiunii "Geronimo".
Americanii fac glume cu Obama, Hillary Clinton si Osama!  Se uitau la  Totul despre sex  !

Privirile ingrozite si fetele incordate ale conducatorilor au fost indelung comentate si, intr-un final, si modificate, pentru amuzamentul internautilor.

Extrem de incordat si cu o privire fixa, de otel. Asa arata presedintele Barack Obama in seara in care trupele speciale americane l-au ucis pe Osama Ben Laden. Desi Casa Alba a dezvaluit ca Obama nu a urmarit operatiunea in direct, nu a oferit alte detalii. Asa ca toata lumea este extrem de curioasa sa afle la ce se uitau conducatorii Statelor Unite cu atata groaza.

Nici reactia ingrozita a lui Hillary Clinton n-a trecut neobservata.

Internautii s-au grabit sa adauge cateva elemente menite sa le mai descreteasca fruntile. Asa ca presedintele si suita lui au fost infatisati purtand palaria aleasa de Printesa Beatrice pentru nunta regala. In alta varianta, Obama este concentrat asupra unui joc video.

In schimb, unii s-au grabit sa comenteze ca, daca o privire ar putea ucide, atunci Osama ben Laden n-ar fi avut nicio sansa fata-n fata cu Obama.

Jurnalistii au intrebat, insa Casa Alba nu a dezvaluit la ce se uita toata lumea in momentul in care a fost facuta fotografia. Asa ca oamenii au incercat sa ghiceasca. De la reluari ale serialului "Totul despre sex" pana la filme in care presedinti fictivi trebuie sa salveze lumea. 

Fotografiile ilustreaza insa perfect operatiunea militara din Irak in 2003, lansata de George W. Bush

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu