marime text:

Cei care l-au tradat pe Osama Bin Laden ar fi fost torturati in inchisorile CIA din Romania

Osama Bin Laden a fost prins dupa ce oamenii sai, torturati prin inchisorile CIA din Romania si Polonia, au cedat si l-au vandut.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.CBS a aruncat pe piata aceasta informatie bomba, care face acum inconjurul planetei. Astfel, subiectul puscariilor secrete care s-ar afla inclusiv pe teritoriul tarii noastre revine in atentie. Oficialii de la Bucuresti neaga vehement toata povestea.

Mesagerul care ar fi condus la localizarea teroristului in Pakistan ar fi fost devoalat de doi dintre oamenii lui Osama - Khalid Sheikh Mohammed si Abu Faraj al-Libi.

Khalid Sheikh Mohammed este considerat creierul atacurilor din 11 septembrie iar Abu Faraj al-Libi seful operational al gruparii Al-Qaeda din Afganistan si Irak.

Potrivit CBS news ,dupa ce au fost prinsi cei doi ar fi fost "supusi tacticilor dure de interogare in interiorul inchisorilor CIA din Polonia si Romania".

Cu alte cuvinte au fost torturati in niste puscarii secrete. Unul dintre aceste spatii de detentie s-ar afla pe teritoriul tarii noastre. Se vorbeste despre o cladire mica pentru 6 persoane.

Presa de peste ocean sustine ca celulele ar fi fost gandite astfel incat prizonierii sa nu fie raniti. Au podele antiderapante, flexibile si pereti imbracati in lambriuri pentru a atenua impactul in momentul in care cineva ar fi fost izbit. Camerele erau la distanta una de cealalta pentru ca suspectii sa nu comunice.

Aici, se spune ca teroristii erau tinuti cu capul in apa, pusi sa asculte muzica data tare ori obligati sa stea treji cu zilele. In astfel de conditii oamenii lui Bin Laden ar fi clacat si le-ar fi furnizat ofiterilor CIA informatii despre Abu Ahmad, curierul lui Osama.

Americanii au dat de Abu Ahmad dupa ce acesta a facut o greseala fatala - a vorbit la telefon cu un alt terorist aflat sub monitorizare. Din acel moment Ahmad a fost urmarit si asa s-a ajuns la ascunzatoarea lui Osama - complexul din Abbottabad. .

Oficialii romani neaga toate informatii despre un posibil centru de tortura in Romania.

Pontul ca americanii ar ascunde in Romania lideri ai retelei teroriste Al Qaida a fost publicat pentru prima oara in 2003 de "Washington Post".

Atunci informatia, a fost sustinuta de "Human Rights Watch", organizatie pentru apararea drepturilor omului.

Imediat dupa, la Bucuresti o comisie parlamentara speciala a concluzionat ca in Romania nu au existat niciodat puscarii secrete in care sa fie detinuti si torturati teroristi.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu