marime text:

Al Qaeda SEX Files - Cum si-a indus un terorist impotenta pentru a se putea concentra doar la jihad

Un important lider al organizatiei teroriste Al Qaeda si-a injectat in penis substante chimice care l-au facut impotent pentru ca nu voia sa cada victima farmecelor feminine si sa se concentreze doar pe jihad.
Al Qaeda SEX Files - Cum si-a indus un terorist impotenta pentru a se putea concentra doar la jihad

Abd al-Rahim al-Nashiri, care era unul din liderii Al Qaeda, om de baza pentru Osama bin Laden, a fost arestat in 2002.

In timpul interogatoriilor de la CIA teroristul a marturisit ca "performantele" lui in cadrul organizatiei au fost posibile doar cu un sacrificiu la care nu ar fi dispusi multi barbati... Pentru ca era foarte atras de sexul frumos, avand chiar tendinta de a exagera in aceasta directie, a decis sa ia o masura drastica.

Astfel, Abd al-Rahim al-Nashiri a inceput sa-si injecteze substante chimice in penis, ba chiar i-a obligat si pe alti adepti sa faca acelasi lucru, iar in acest fel singura preocupare a ramas razboiul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuadardna (2011-06-16 01:40:14)
"Infibulatia este o metoda de blocare a vaginului cu inele in vederea impiedicarii raporturilor sexuale vaginale. La unele triburi africane (Masai) se practica infibulatia ca metoda de asigurare a castitatii feminine. Infibulatia mai este practicata in multe zone rurale din Africa si în zilele noastre unde peste 95% din femei au fost infibulate cu scopul de a ramane caste si a nu simti placerea sexuala." deci cahule ai grija pe viitor ce spui ca poate se gaesc oameni care stiu sau cauta in dictionar termenii utilizati de tine
raspunde »
adardna (2011-06-16 01:39:32)
"Operatie practicata de unele popoare care consta in inserarea unui inel preputial la barbat sau prin labiile mari si mici la femeie." iar asta e definitia din dictionarul medical ca prima era din psihosexologie
raspunde »
cahul (2011-05-07 10:11:06)
Circumcizia este obligatorie la jihani si musulmani care ii transforma in teroristi sadea. Ei nu au sentimente si nici mila. Jidhanii au mai facut victime in Romania si au determinat 5000 de romani dupa revolutie sa se masacreze la penis. Si au facut-o lata. Ei nu mai pot fi normali ci foarte violenti inclusiv pe viata. Asa ca nu mai mintiti. Mai mult muierile evreice si musulmane sunt taiate obligatoriu la varsta de 5-6 ani si operatia se numeste infibulatie. Iata de ce musulmancele si evreicele creaza prostitutia nr. 1.
raspunde »