marime text:

Africa de Sud a devenit si mai periculoasa - huliganii argentinieni au venit pentru Mondial!

"Barra-Brava", cei mai periculosi suporteri din lume vor fi in tribune la Mondial, desi Guvernul din Argentina neaga ca i-ar fi ajutat sa se deplaseze pana in Africa de Sud. Cum mai toti sunt membri ai unor grupari infractionale, huliganii argentinieni aduc un plus de tensiune pentru Mondialul ce incepe vineri.
Africa de Sud a devenit si mai periculoasa - huliganii argentinieni au venit pentru Mondial!

Din 1924 pana in prezent, in Argentina au decedat 241 de persoane in violente legate de fotbal.

Mai toti cei ce au ajuns in Africa de Sud au fost arestati in dese randuri in Argentina, multi aratand acum cu degetul spre Guvern, pentru ca nimeni nu i-a impiedicat pe huligani sa paraseasca tara pe perioada Mondialului.

Managerul General al Argentinei si selectionerul acesteia,Bilardo si Maradona au fost avertizati sa stea departe de huliganii cu care acestia sunt in relatii bune inca din 1986. Mai ales in conditiile in care impresia e ca ei au fost cei care i-au ajutat pe "barras" sa ajunge in Africa de Sud.

Ultimele editii ale Cupei Mondiale nu au fost lipsite de violente, poate cel mai cunoscut episod ramane cel din 1998 cand un jandarm a stat sase saptamani in coma dupa ce a fost batut violent de huligani germani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu