marime text:

Adolescenta de 16 ani arestata pentru ca a abuzat SEXUAL un baiat de 17, ajutata de o copila de 14

Fata de 16 ani si-a distrus viitorul in clipa in care a decis sa-l abuzeze sexual pe un baiat cu un an mai mare, cu nevoi speciale, si a atras-o in orgie si pe o adolescenta de 14 ani. Va fi judecata ca un adult si risca pana la 50 de ani de inchisoare.
Adolescenta de 16 ani arestata pentru ca a abuzat SEXUAL un baiat de 17, ajutata de o copila de 14

April Kuchta, din statul american Indiana, a fost acuzata de comiterea unei liste intregi de infractiuni, intre care viol, agresiune sexuala, intimidare si comportament sexual deviant.

Pe data de 9 aprilie, April Kuchta a chemat-o la ea acasa pe fata de 14 ani, dupa care i-a trimis cateva sms-uri baiatului de 17 ani, care sufera de un handicap de dezvoltare, si l-a invitat si pe el.

Acolo, April Kuchta l-a amenintat cu cutitul, i-a legat mainile si l-a dezbracat, fiind ajutata de cealalta fata. Apoi l-a agresat sexual, i-a ordonat sa rosteasca vulgaritati, l-a atins in zonele intime, in timp ce fata de 14 ani filma totul. Totul s-a desfasurat sub amenintarea armei albe si impotriva vointei baiatului, care, de altfel, era ingrozit.

Dupa agresiune, baiatul, care era imobilizat, a fost abandonat doua ore in casa, pana cand fetele s-au intors cu niste prieteni acasa, prezentand inca o data spectacolul sinistru.

Pana la urma baiatul a fost eliberat de unul din acei prieteni, in ciuda faptului ca April ameninta incontinuu cu cutitul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu