marime text:

Adolescenta afgana mutilata de catre sotul ei si-a recapatat zambetul - FOTO

Aisha a socat o lume intreaga cand a aparut pe coperta revistei “Times”, in luna august, cu nasul taiat. Tanara fusese mutilata de catre sotul ei pentru ca, in opinia lui, aceasta savarsise o crima de onoare si ii dezonorase familia, incercand sa scape de modul crud in care era tratata de catre socrii, dar a fost prinsa.
Adolescenta afgana mutilata de catre sotul ei si-a recapatat zambetul - FOTO

Ordinul de pedepsire nu a venit direct de la sotul ei, ci de la un comandant taliban local, care a actionat ca judecator si a cerut ca fata sa fie pedepsita. Cumnatul ei a imobilizat-o, iar sotul i-a desfigurat fata cu un cutit.

Aishei i-a fost facuta o proteza pentru a vedea cum va arata in momentul in care i se va reconstrui nasul. Pe 12 octombrie a fost pentru prima oara cand fata a putut iesi in public cu zambetul pe buze, de la mutilarea suferita.

Tanara a pasit in fata camerelor de filmat pentru a primi premiul „Enduring Heart”, ca beneficiu pentru „Grossman Burn Foundation” – organizatie care va plati pentru operatia fetei.

Citeste mai multe despre acest caz tulburator pe www.acasatv.ro

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuval malaga (2011-04-08 18:54:10)
CATALIN,cit ai avut de a face cu fanaticii islamisti(extremisti,mai precis!!!)?....sunt fractiunea cea mai insetata de singe,cine nu e cu ei ,automat,e impotriva lor! nu muncesc,sunt in cautare permanent de scandal,le e necesar un lider k sa se duca k oile in cele mai abjecte actiuniii cunosc din tarile islamice prin care am fost...maroc,somalia,iran(!!!!)....nu toti sunt nebuni,dar inebunesc cind sunt chemati ,,sa-si apere CORANUL...DEVINE O PSIHOZA IM MASA,atunci cind e controlata,abil,de un lider...........cit despre arme:ai dreptate,marii,regi" ai armamentuluiintretin conflictele pt.:testare,verificaresi(mai ales) pentru comercializare de arme kk sa provoci si sa intretii un conflict,ai nevoie de potentii statelor NATO,BINE PLATITI,sunt sigur....PS...nu crezi k in spatele zimbitoare de presedinti sta o intreaga organizatie mondiala??????
raspunde »
catalin (2011-03-17 21:03:17)
io ti-as baga o minibomba in c u r si ti-as detona-o ... talibanii sunt si ei oameni.. peste tot in lume sunt oameni rai dar nicaieri nu gasesti cum gasesti in america.. pentru cateva sute de imputiti care primesc arme de la americani ca sa se rascoale .. sa tina razboiul in picioare au de suferit toti ceilalti... Si cand s-o termina razboiu ce-or face cei care au pierdut pe cineva drag in razboi si conflicte? tu ce ai face? se vor razbuna.. Americanii misuna peste tot... se baga si la libieni .. sa fim seriosi de unde aveau libienii arme dinalea antiaeriene.. la civili ma refer.. tot americanii le da
raspunde »
io (2010-10-14 11:03:54)
De ce nu testeaza nimeni o bomba pe la talibanii aia ????Of !! E mai bine sa vina un al3lea razboi...
raspunde »