marime text:

Actorul care si-a omorat mama cu o sabie de samurai: Nu am ucis-o pe ea, am ucis demonul din ea!

Michael Brea, un actor cunoscut pentru rolurile sale din serialul american "Betty cea urata" si din musicalul "Dansul dragostei 3D/ Step-Up 3D", care, marti, si-a ucis mama cu o sabie de samurai, a declarat ca, de fapt, a vrut sa omoare demonul din aceasta.
Actorul care si-a omorat mama cu o sabie de samurai: Nu am ucis-o pe ea, am ucis demonul din ea!

"Nu am ucis-o pe ea. Am ucis demonul din ea. Continuam sa o tai. Nimeni nu ma putea opri. Faceam munca lui Dumnezeu", a declarat Brea, in varsta de 31 de ani.

Rudele lui Brea si-au exprimat public sustinerea pentru actor, pe care l-au caracterizat drept un om "plin de compasiune, bland, inteligent si iubitor", care are nevoie de ajutor.

Actorul a mai marturisit presei ca a trait intr-o lume a sa, plina de simboluri masonice si magie neagra, si ca aceste elemente l-au dus la comiterea crimei. El a declarat ca, in ziua crimei, un barbat s-a apropiat de el si l-a blestemat, iar apoi necunoscutul a inceput sa ii vorbeasca despre mama sa.

"M-am simtit ca Neo din "Matrix". Am inceput sa aud voci si sa ma simt puternic. A fost un semn", a mai spus Brea.

Yannick Brea, o femeie de culoare in varsta de 55 de ani, a fost asasinata in apartamentul ei din Brooklyn, New York, marti dimineata. Potrivit politiei din New York, cadavrul prezenta numeroase taieturi si plagi prin injunghiere. La cativa metri de cadavru, politia l-a gasit pe Michael Brea tinand in mana o sabie de samurai plina de sange.

Politia americana a deschis o ancheta in acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu