marime text:

Acest om NU ARE SUFLET! Si-a omorat cainele in cel mai diabolic mod cu putinta! VIDEO SOCANT

De o cruzime iesita din comun a dat dovada un barbat, filmat de camerele instalate la o trecere peste calea ferata cum isi trimite cainele in fata mortii. Practic, el a stat cu animalul pe sine pana in ultima clipa, iar trenul care a venit in viteza l-a spulberat pur si simplu pe bietul patruped.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din imaginile postate pe internet de un utilizator din Germania se vede clar ca barbatul s-a premeditat odioasa fapta. El ar putea avea chiar un complice, deoarece in cadru apare o masina, al carei sofer pare sa-l astepte.

Chiar daca animalul pare sa fie batran sau bolnav, avand in vedere ca se misca destul de greu, gestul stapanului sau n-are nicio scuza.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuGeorge (2011-01-23 20:52:31)
saracul catzel :|
raspunde »
nimeni altu (2011-01-17 21:02:45)
dintre jigodia aia de om si caine mila imi era de caine dekt de jiogodia aia dak mureau amandoi d'odata.
raspunde »
idiot (2011-01-16 23:15:01)
idiotule.tampitule....caine nu are nici o vina..imi vine sa te omor
raspunde »
anonim (2011-01-16 23:01:37)
daca va uitati mai bn el nici nu s-a uitat daca este cainele in spatele lui..eu cred ca a vrut el sa se sinucida..dar fiecare interpreteaza cum vrea
raspunde »
mihai (2011-01-16 14:13:59)
e o jita handicapatul asta deoarece a omorat cainele trebuia sa se arunce el in fata trenului
raspunde »
Christian (2011-01-16 09:48:56)
Nu pot spune care a fost intentia individului .Dar daca a facut asta ca sa omoare cainele arata multa cruzime.Asemenea oameni care nu au mila,constiinta sunt bolnavi psihic si trebuie tratati daca se poate daca nu izolati de societate. Sa ma ierte domnu spike ....ce spune el cu ingerii lu lucifer .....astea tata sunt bullshit-uri...e un fel de scuza........singurul responsabil pentru acte de cruzime,violenta etc...e omul in sine . Adica sa iau lama si sa secer un caine si dorm linistit dupa aia noaptea zicand ca a fost satana care m-a pus sa fac si voi fi iertat mai apoi??? Nu strica sa ai credinta in Dumnezeu, ca trebuie sa crezi in ceva....dar de acuma nu tot ce ti se intampla "este voia Lui"...analizeaza si observa daca nu cumva sunt consecintele actiunilor tale.
raspunde »
domnuspike (2011-01-16 07:52:56)
pentru XpL -omul ştia exact că potaia îl urmează cu credinţă şi intenţiona să se elibereze de stresul ăsta.. dealtfel, se pare că ştia exact ora mersul trenurilor.. după treaba asta omul se poate dezvinovăţi de moartea câinelui, spunând că el s-a ferit.. dar vina este ascunsă în mintea lui, acolo unde a fost însămânţat cu ură.. puteţi vedea încă unul pe youtube dacă daţi o căutare "train dodge".. face acelaşi lucru, spre disperarea mecanicului de locomotivă, dar fără câine.. -nene moderator.. pune dumneata o sesizare.. dacă butonul de "răspunde" ar merge ar fi tare fain..
raspunde »
domnuspike (2011-01-15 17:40:53)
-toţi oamenii au suflet, doar că unii au făcut anestezie iar când anestezia trece, începe să ne doară.. necazul este că ne doare cu atât mai tare cu cât am făcut mai multe lucruri ce pot răni sufletul.. -amu, cu voia moderatorului, un "scurt" comentariu -să facem bine diferenţa între trup şi suflet.. cu toţii ştim cum arată un cd înregistrat (exemplu) cu muzică.. faceţi diferenţa între disc şi muzica de pe disc.. aceeaşi diferenţă este între om şi sufletul omului.. -fiecare avem un nume iar numele este dat sufletului.. aşa cum există activităţi care pot răni trupul, există şi cele ce pot răni sufletul.. dacă medicul poate să îmi facă anestezie şi să îmi scoată o măsea fără să mă doară, tot aşa vin "îngerii lui lucifer" şi ne ascund durerea sufletului până se adună prea mult.. -se poate spune că atunci când ne dăm ultima suflare, când închidem ochii şi scoatem ultima gură de aer din noi, abia atunci pleacă dracii de pe ochii noştrii şi începem să distingem realitatea, adevărata valoare a omului şi vedem ce am greşit în toată viaţa şi ce puteam face dacă ascultam pe oamenii pe care i-am ocolit.. -dacă îmi permiteţi să spun aşa, caracatiţa faptelor ce pot răni sufletul se întinde tare departe.. -oamenii care îşi petrec zilele învăţând cele ale sufletului, se numesc "preoţi".. există în îndreptarul de spovedanie al părintelui cleopa că este păcat să bem apă după miezul nopţii.. făcând legătura între religie şi ştiinţă, mai exact între învăţătura religioasă şi medicină, aflăm de la medic că stomacul lucrează atunci când are ceva în el.. atunci când îi dăm ceva de lucru, fie de mâncare, fie băutură, fie chiar otravă.. atunci când stomacul lucrează, pentru ca el să îşi împlinească sarcina cu succes, celelalte organe trebuie să îi ţină companie, precum instrumentele dintr-o orhestră acompaniază "vioara întâi" spre bunul mers al piesei.. medicul ne învaţă să mâncăm ceva lejer seara, ceva ce se digeră uşor, pentru ca apoi, peste noapte, toate organele să se odihnească.. am mâncat sărat - bem multă apă.. am mâncat carne - stomacul are multă treabă.. ne culcăm cu stomacul gol - stomacul lucrează in continuare, pentru că este obijnuit să primească -rău este că dacă îi bagi omului realitatea în ochi, o mai vede?.. tutunul dăunează grav sănătăţii.. .. da, mă.. ştiu!!.. răspunde omul, aprinzânduşi ţâgara.. -avem, oare, nevoie de aşa mare complicaţie ca să învăţăm lucruri spre folosul nostru?.. chiar trebuie să învăţăm atâtea materii ca să aflăm ceea ce ne este prezentat cu o aşa mare simplitate?.. e păcat să bem apă după miezul nopţii.. câte alte învăţături utile găsim în creştinism, dar le căutăm explicaţie şi astfel le pierdem înţelesul?.. -un păcat este o faptă dăunătoare trupului sau sufletului..
raspunde »
LadyAnnie (2011-01-15 15:39:09)
Alt tampit. Mie mi-au murit 2 caini. Amandoi otravitit. Defapt, otravite k erau ele. Ma rog. Dak is nebuni, nu avem ce le face. Tampitii is tampiti. Da ala din masina trebuia sa se duca sa il ia la intrebari. Da ar mai fi si posibilitatea k sa fi fost un accident. Numai inconstientul din film stie, Dak o sti si el. Naibe stie c o fi fumat...
raspunde »
cosmin (2011-01-15 14:56:35)
Eu cred ca se vede clar ca a vrut sa se sinucida....trenul l-a lovit si pe el...se vede un papuc de-al lui zburand pe-acolo...:-I
raspunde »