marime text:

Acest om NU ARE SUFLET! Si-a omorat cainele in cel mai diabolic mod cu putinta! VIDEO SOCANT

De o cruzime iesita din comun a dat dovada un barbat, filmat de camerele instalate la o trecere peste calea ferata cum isi trimite cainele in fata mortii. Practic, el a stat cu animalul pe sine pana in ultima clipa, iar trenul care a venit in viteza l-a spulberat pur si simplu pe bietul patruped.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din imaginile postate pe internet de un utilizator din Germania se vede clar ca barbatul s-a premeditat odioasa fapta. El ar putea avea chiar un complice, deoarece in cadru apare o masina, al carei sofer pare sa-l astepte.

Chiar daca animalul pare sa fie batran sau bolnav, avand in vedere ca se misca destul de greu, gestul stapanului sau n-are nicio scuza.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuemma (2011-01-14 12:54:33)
ce complice mai? voi nu vedeti ca masina aia apare ulterior si opreste la bariera??? il astepta pe ala sa omoare cainele sau astepta sa se ridice bariera??
raspunde »
ateul (2011-01-14 12:09:46)
I-a oferit o moarte instantanee. Nu stiu de ce spuneti ca e diabolic gestul. Preferati sa-l spanzure sau sa-i dea in cap cu un par pana ii strivea craniul?
raspunde »
stefan (2011-01-14 12:08:09)
deci clar... imi e scarba de ce citesc , numai pana undeva va duce mintea.... acelasi sadism .. aceasi cruzime.. aceasi dorinta de a face rau !! nu sunteti diferite de el , e realitatea acceptatio in momentul actual sunt en- cazuri de acest gen in cadre putin mai diferite in ceea ce privesc aminalele e de ***** .. dar asta e realitatea
raspunde »
Normalitatea (2011-01-14 11:34:53)
Chiar toti - 1 care posteaza commenturi la video-uri de genul sunt prosti gramada? Ori vreti sa-l omorati pe ala, ori credeti ca-i din Romania faza desi nimeni nu a zis asta. Evident ca nu e normal omu (ca multi dintre voi) da trebe internat nu omorat.
raspunde »
saracul caine (2011-01-14 11:21:32)
****** ****** mati de jegos ambulant mai bine te calca pe tine trenul daca te-as vedea in fata te-as nenoroci cu bataia
raspunde »
andrei (2011-01-14 10:07:39)
stiti ce ias face luy handicaptu ala .las lega de cu sfoara de un sacun de fer.ias gauri mana cu burghiu da sa incetu ca sal doara cum la durat pe bietu caine ias arde mana cu bricheta tot la fel de incetu .las arde cu carbuni pe fata api cu cutitul las taia pe burta ai scot organele nu i le rup asa usor sa i le vada api as lua un ciocan ias crapa capu asa incetu si api il arunc in fata trenului sau torn benzina pe el si ai dau foc dar dupa ce iam dat foc il arunc de pe blog :((:) saracu caine
raspunde »
panda (2011-01-14 10:03:42)
va plangeti atat de viata unui caine....dar la zecile de copii care sunt facuti bucati in burta mamei si apoi trasi cu un aspirator nu va ganditi niciodata....aici e vb de criminali si judecata care o va face Dumnezeu....
raspunde »
dute ***** (2011-01-14 09:59:28)
mama ceas vrea sa vin la tn acasa cu o mitraliera te leg te pun pe sina de tren trag in tine de injur si vad cum mori
raspunde »
anti (2011-01-14 09:42:48)
Pentru asta as vrea sa se infiinteze si la noi politia animalelor.Sa vad jegosii astia dupa gratii.Din pacate la noi in Romania nici oamenii nu sunt protejati de gunoaie de genul asta ce sa mai vorbim de animale.
raspunde »
lucian (2011-01-14 08:17:01)
acestui jegos infect ii doresc din inima sa moara in cele mai cumplite chinuri alaturi de t.arfa aia de masa care nu la invatat ce inseamna iubirea si afectiunea...Sper sa arzi in iad leprosule !
raspunde »