marime text:

Aceasta tanara va petrece DOAR 2,5 ani in inchisoare, dupa ce a omorat un barbat pentru ca era homosexual!

Ruby Thomas, acum in varsta de 19 ani, fosta eleva la o scoala privata din Londra care o costa pe mama ei 12.000 de lire sterline pe an, va platit un pret foarte mic pentru oroarea pe care a comis-o. In urma cu doi ani, beata fiind, a batut cu bestialitate un barbat doar pentru ca era homosexual. Acesta a murit dupa 18 zile de agonie.
Aceasta tanara va petrece DOAR 2,5 ani in inchisoare, dupa ce a omorat un barbat pentru ca era homosexual!

Ruby si-a ascultat sentinta miercuri - 7 ani de inchisoarea pentru omucidere - dar avand in vedere ca dupa comiterea faptei a fost in permanenta sub supraveghere judiciara, va fi eliberata din penitenciar dupa mai putin de 3 ani.

Cumplita fapta s-a petrecut chiar in centrul Londrei, in Trafalgar Square. Ruby Thomas, bause ingrozitor impreuna cu doi prieteni: Rachel Burke si Joel Alexander, ambii de 18 ani atunci.
 
Ruby a insultat un barbat care era insotit de partenerul de viata. Barbatul insultat, Ian Baynham, de 62 de ani, a fost pus la pamant de prietenul celor doua fete, iar Ruby s-a napustit asupra lui si l-a lovit violent cu picioarele, mai ales in zona capului.
 
Scena oribila s-a intamplat in 2009, pe data de 25 septembrie. Ian Baynham a fost internat imediat dupa ce a fost tocat in bataie de Ruby. A murit dupa 18 zile de chin cumplit, din cauza leziunilor grave ale creierului.
 
La momentul respectiv Ruby nu-si amintea fapta, de beata ce era.
 
Cei doi prieteni ai fetei au fost condamnati anterior, Joel Alexander pentru omucidere si Rachel Burke pentru scandal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu