marime text:

Accidentul pe care nu aveai cum sa-l eviti! IMAGINI VIOLENTE

Un sofer care a adormit la volan este responsabil pentru o coliziune frontala, produsa intr-un pasaj din Coreea de Sud si surprinsa de o camera de bord. Vinovatul a ajuns pe contrasens si nu i-a dat nicio sansa de a-l evita celuilalt sofer.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuio (2011-06-24 01:56:17)
tre sa stiti ca iesind dintr-un tunel...lumina de afara te orbeste... deci nu avea vizibilitate cine stie ce... in 2 sec reactionezi din reflex si instinct ca daca stai acolo si te gandesti...bah oare fac la stanga, sau fac la dreapta??voi ce ziceti??
raspunde »
dany (2011-06-16 15:40:45)
daca tragea normal de volan dreapta asta cu camera, nu mai era nici un accident poate asta cu camera se lovea de peretele tunelului dar nu asa rau.
raspunde »
Schumi (2011-06-14 21:47:26)
daca nu claxona nu se trezea ala, si nu mai tragea dreapta respectivu si putea sa-l evite :)))
raspunde »
pentru Stefanely(sofer) (2011-06-07 12:41:21)
Tot ce pot spune despre ce ai postat tu este...hahahahahahahahaha. Acum, sincer, ai fi bun la teatrul de comedie, ca ai un talent in a face oamenii sa rada. Aveti dreptate ca daca tragi de volan stanga nu stii ce poate venii pe contrasens, dar cand din fata vine moartea te duci si in sus daca ai putea.
raspunde »
uai codruta (2011-06-07 12:10:39)
faaaaa proastoooooo!!!! MARAMURES!!!! aoleu...sau te pomenesti ca exista localitatea Mara in judetul Mures??????
raspunde »
wa (2011-06-07 09:55:07)
stefanely esti cel mai prost copil ever !!!
raspunde »
Tony (2011-06-07 03:56:59)
in principiu tot prin dreapta e de preferat sa eviti, nu se stie ce apare de pe contrasens. dar in cazul asta, n-ai de unde sa stii cum sa reactionezi.
raspunde »
gogu (2011-06-06 20:54:11)
STEANELY cred ca tu nici macar nu ai permis de conducere si mai vorbesti si prostii, cum sa stai pe banda ta cand ala intra dirrect in tine E NORMAL sa tragi stanga sa eviti impactul. Poti sa astepti tu sa sa redreseze ala daca o sa fi vreodata in situatia asta cred ca mai mult ca sigur o sa te pisi pe tine de frica VITEAZULE !
raspunde »
Zeus (2011-06-06 20:43:44)
I sa te vad eu pe tine mic schumacher ce esti facand asta sub 1 sec......
raspunde »
Stefanely(sofer) (2011-06-06 20:21:44)
Practic si teoretic cel care venea din fata nu avea cum sa traga stanga deoarece banda lui este pe partea din dreapta deci in consecinte cel care a incalcat legea si a mers pe contrasens a procedat corect evitand impactul tarangand dreapta de volan. Cel care a condus legal ne incalcand legea a gresit cand a tras stanga deoarece el nu avea ce sa caute pe banda din stanga desi venea cel din fata putea sa franeze sau sa evite prin dreapta masinii si asa a incalcat si el legea trangand de volan in stanga a intrat pe contrasens si asa amandoii au gresit. Eu sincer incercam sa franez si sa evit impactul tragand de volan dreapta dar atentie nu foarte mult deoarece intram in parapet, trageam cat pot in asa fel sa intru intre masina lui si parapet sau sa intru mai mult in el deat sa intru in parapet si asta deoarece trebuia sa platesc din propiul buzunar daca se intampla ceva cu cei din masina sau cu masina asa cel putin incercam sa scap trangand de volan dreapta si gandindu-ma ca ala din fata mea va reintra inapoi pe banda lui. Concluzie nu intrati pe contrasens, chiar daca vine o masina din fata voastra pe contrasens. Deoarece cel care merge pe contrasens sar putea redresa pe sensul lui de mers.
raspunde »