marime text:

Accident SINISTRU! Calcat de avion, sub ochii pasagerilor

Resturi umane au fost descoperite pe roata unui avion saudit Nas Air, care a decolat de la Beirut si a aterizat la Riyadh, a declarat un oficial al aeroportului libanez.
Accident SINISTRU! Calcat de avion, sub ochii pasagerilor
"Un barbat, care nu a fost inca identificat, a reusit cumva sa se agate de roata avionului inainte de decolare din Beirut, fara sa fie observat de turnul de control", a declarat oficialul, neautorizat sa vorbeasca cu presa.
 
Zborul XY720 al companiei Nas Air a decolat, joi seara, de pe aeroportul din Beirut si vineri dimineata a aterizat in capitala Arabiei, unde resturile au fost descoperite in timpul unei operatiuni de intretinere, a spus sursa citata.
 
Oficialul a adaugat ca este primul accident de acest gen in care este implicata o fiinta umana pe aeroportul din Beirut.
Potrivit Agentiei Nationale libaneze de Informatii (NNA), pasagerii zborului au vazut un om purtand o sapca de base-ball care se precipita pe langa avionul care era pe punctul de a decola.
 
"Pasageri si insotitorii de zbor au spus pilotului, dar el nu a facut nimic si a procedat la decolare fara a informa turnul de control din Beirut", sustine intr-un raport NNA.
 
Un oficial al Nas din Riyadh a declarat ca firma a asteapta raportul oficial al Autoritatii Generale a Aviatiei Civile saudite inainte de a comenta sau a da detalii despre incident.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu