marime text:

A taiat copilul dintr-o femeie si a pretins ca este al ei!

Crima de o cruzime rara in Oakland, Kentucky, unde o tanara insarcinata a fost UCISA si lasata fara copilul pe care il purta de catre o femeie obsedata.
A taiat copilul dintr-o femeie si a pretins ca este al ei!

Kathy Coy si-a contactat victima pe Facebook cu mesajul "am auzit ca vei fi mama". I-a spus tinerei Jamie Stice ca vrea sa o ajute si s-a imprietenit cu ea si cu familia ei. Kathy avea insa alte planuri, unele de o cruzime iesita din comun.

Mama deja a doi copii, Kathy a injunghiat-o pe Jamie, i-a scos bebelusul din burta si s-a prezentat cu el la un spital unde a sustinut ca ea este cea care a nascut copilul. Medicii s-au prins imediat ca este ceva in neregula si au alertat politia.

Femeia a fost arestata fara posibilitatea de a iesi pe cautiune si risca inclusiv pedeapsa capitala. Desi nascut prematur, copilul a supravietuit si este in stare stabila.

Familia lui Jamie insa este in continuare in stare de soc si se pregatesc de o slujba in memoria acesteia, in loc de petrecerea de dinainte de botez.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuJustice (2011-04-18 23:35:08)
Daca ii da injectie cu asta nu se rezolva nimic , ar trebuii chinuita toata viata ei pentru ce a facut , moartea ar fi scaparea cea mai ieftina pentru ea :)
raspunde »
Alex (2011-04-18 18:53:13)
arsa pe rug zdreamta!!!
raspunde »
Biancaneve (2011-04-18 10:54:58)
Pt Vlad Citeste mai bine articolul,scrie ca i la scos din burta nu stomac...ai auzit de cezariana? Cum **** sa il scoata din uter daca a omorat-o...asta e buna...mai citeste o carte ca ai mare nevoie.Ca sa scoti copilul pe cale vaginala tre sa fi in viata si sa ai contractii..ca de nu cum spingi copilul?
raspunde »
oaida (2011-04-17 22:54:41)
o injectie va rezolva problema... pacat ca nu se aproba si la noi in tara pedeapsa capitala !
raspunde »
andreea (2011-04-17 18:41:52)
Femeia aceea nu poate fii intreaga la minte...cine stie ce se ascunde in spatele povestii...
raspunde »
Alex (2011-04-17 17:24:25)
Scarbosenie....Cum poti face asa cv? Hidosenie fara inima si suflet.Asta trebuie schingiuita pana la moarte.... Pacat de biata tanara.Cata rautate pe lumea asta.E o minune ca se indura inca Bunul Dumnezeu de noi.Toti vom plati pacatele noastre mai devreme sau mai tarziu
raspunde »
Vlad (2011-04-17 16:41:11)
Stai sa inteleg...Deci Jamie a mancat copilu' ala...daca i l-a scos din stomac nu din uter :)) Da' ce e? Canibal ?
raspunde »