marime text:

A stat 8 ani inchisa intr-o pivnita, batuta de 200 de ori pe saptamana si transformata in SCLAVA!

Natascha Kampusch avea doar 10 ani in momentul in care a fost rapita de un austriac dement care a transformat-o apoi in jucaria sa personala. La 4 ani de la marea ei evadare, Natascha povesteste pentru prima data in detaliu iadul prin care a trecut.
A stat 8 ani inchisa intr-o pivnita, batuta de 200 de ori pe saptamana si transformata in SCLAVA!

In autobiografia pe care Natascha o povesteste intregii lumi prin tabloidul englez Daily Mail, stau scrise detaliile infioratoare ale chinului prin care a trecut fata.

  • A fost fortata sa locuiasca intr-o inchisoare de beton
  • A fost batuta de 200 de ori pe saptamana pana cand si-a auzit coloana cum plezneste
  • A fost legata de cel care a rapit-o, in timp ce dormeau impreuna in patul acestuia
  • A fost obligata sa-si rada parul si sa lucreze goala pe post de sclav domestic
  • A ajuns atat de disperata incat a incercat de mai multe ori sa se sinucida in captivitate

Rapita de pe strada pe cand avea 10 ani, in Martie 1998, Natascha a stat 8 ani captiva in casa lui Wolfgang Priklopil. Abia dupa 6 luni in care a fost inchisa intr-o camera fara ferestre, dotata doar cu un pat, o toaleta si o chiuveta, fata a realizat cum arata inchisoarea ei. "Am cerut sa fac o baie si abia atunci am vazut ca usa catre "sus" era facuta din beton, n-am cuvinte sa descriu ce am simtit atunci" povesteste Natascha.

In fiecare zi, fata era batuta, tinuta nemancata si semi-dezbracata de catre dementul Priklopil. Cand a ajuns la 16 ani, fata cantarea mai putin de 38 de kilograme si deja incercase de mai multe ori sa se sinucida.

Priklopil o obliga sa-i curete casa si chiar sa-si rada parul. "Intotdeauna mi-am dorit o sclava" spunea acesta, obligand-o pe fata sa-i curete obiectele din casa pana cand acestea straluceau. "Daca nu era multumit, ma batea pana nu mai simteam nimic" mai spune Natascha.

Pe cat de cumplite erau zilele fetei in captivitate, pe atat de ciudate erau noptile. "Ma lega de el si ma lua in brate in somn. Nu era nimic sexual, pur si simplu isi dorea sa stranga pe cineva in brate".

Natascha a reusit sa evadeze in August 2006, profitand de un moment de neatentie a lui Priklopil, in timp ce ii spala acestuia masina. La scurt timp, barbatul de 44 de ani s-a sinucis.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu