marime text:

A spanzurat un caine cu lesa, pentru ca sora lui nu-l mai voia! FOTO HORROR

Gest de o cruzime rara, comis de un viitor soldat britanic, in varsta de 23 de ani. Stephan Graham Bullock a gasit o modalitate inumana de a rezolva problema surorii sale, care ii spusese ca nu-si mai doreste catelul pe care il avea de putin timp.
A spanzurat un caine cu lesa, pentru ca sora lui nu-l mai voia! FOTO HORROR

In loc sa-l duca la un adapost, tanarul a spanzurat animalul cu lesa si l-a ingropat partial, intr-o zona impadurita.

In fata tribunalului, Bullock a marturisit ca a durat doua sau chiar trei minute sa ia viata cainelui, timp in care acesta scheuna disperat. El a scapat de inchisoare, insa nu va mai avea nevoie sa aiba un animal pentru tot restul vietii. In plus, va trebui sa lucreze 50 de ore in folosul comunitatii si sa plateasca 400 de lire sterline unei organizatii de protectie a animalelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuciprian (2011-01-22 23:50:33)
pedepsele pt astfel de crime sunt mult prea mici...chiar inexistente... pt chinuirea sau omorarea unui animal oamenii ar trebuii judecati ca si pt crima de om... eu as da pedepse pe viata...in inchisori speciale pt detinuti care au facut rau animalelor.
raspunde »
mihai (2011-01-16 14:18:27)
e o jita muia asta ***** dumneuzeul masii deoarece e **** englezeasca si trebuie sa suga **** la toata anglia CRUCEA MAMEI LUI .
raspunde »
Ade (2010-10-02 22:10:04)
Prea putin platesc persoanele care supun animalele la suferinta...ar trebui sa aiba aceeasi pedeapsa ca infractorii
raspunde »