marime text:

A murit in timp ce VIOLA o femeie de 77 de ani!

Pedeapsa divina pentru un un barbat din Statele Unite, care a murit in timp ce viola o septuagenara, sub amenintarea cutitului. Isabel Chavelo Gutierrez (53 de ani) a intrat in casa peste victima sa, care locuia la doar cativa kilometri de el.
A murit in timp ce VIOLA o femeie de 77 de ani!

Potrivit politistilor, in timp ce o siluia pe femeia de 77 de ani, Gutierrez i-a spus acesteia ca nu se simte bine si s-a oprit, pentru a se odihni. Cateva clipe mai tarziu, a reinceput sa o violeze, dupa care s-a prabusit fara viata.

Se pare ca barbatul a murit din cauza unui atac de cord, provocat de faptul ca a mers pe bicicleta peste 3 kilometri, ca sa ajunga la locuinta victimei.

Septuagenara, care l-a vazut pe agresor la un oficiu postal, cu o zi inainte de atac, le-a povestit anchetatorilor ca initial, a crezut ca Gutierrez a lesinat din cauza alcoolului, pentru ca observase ca respiratia ii mirosea a bautura. Batrana si-a sunat fiica si ea a alertat autoritatile, care l-au gasit pe violator mort, atunci cand au sosit.

Isabel Chavelo Gutierrez era eliberat conditionat, fiind condamnat pentru agresiune sexuala grava si act indecent cu un minor. Victima a fost o fetita de 7 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu