marime text:

A furat un papagal ca sa-si faca rost de bani pentru droguri!

Unii fura bijuterii, alti televizoare... Un detectiv din Pennsylvania a dat peste un hot care vroia sa scoata bani de pe urma unui splendid papagal.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.L-a descoperit intimplator, cand ancheta niste cazuri de spargere. Si politistul nu s-a lasat pana cand n-a redat pasarea stapanei care o credea disparuta fara urma.
 
Il cheama Blue. A fost furat dintr-o locuinta din Pennsylvania la inceputul lui februarie. Politia l-a recuperat abia acum si l-a arestat pe un individ, considerat principalul suspect. L-au dat de gol chiriasii cu care impartea o casa din Washington, care au postat imagini cu papagalul pe Facebook.
 
Barbatul arestat era deja in atentia politiei pentru o serie de spargeri. E banuit ca incerca sa vanda papagalul pentru a face rost de bani, ca sa-si cumpere droguri.
 
Stapana lui Blue este Wendy Vachon, care a facut imprudenta sa se imprieteneasca cu hotul. Credea ca n-o sa-si revada niciodata pasarea pe care o considera un membru al familiei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu