marime text:

A fost condamnat pentru o crima pe care a marturisit-o, doar ca mortul a "inviat" dupa 11 ani!

Politistii din China reanalizeaza cazul unui barbat condamnat pentru ca si-a ucis vecinul, in urma cu 11 ani, dupa ce, recent, presupusa victima a reaparut, vie si nevatamata.
A fost condamnat pentru o crima pe care a marturisit-o, doar ca mortul a inviat dupa 11 ani!

Zhao Zuohai a fost gasit vinovat si condamnat la moarte de catre un tribunal din provincia Henan, pentru ca in 1999, si-a ucis vecinul, pe Zhao Zhenxiang. Totul a plecat de la faptul ca amandoi se intalneau cu aceeasi femeie. Sentinta a fost comutata ulterior la inchisoare pe viata, iar mai apoi redusa la 20 de ani.

Zhao Zuohai a marturisit crima, dupa ce un cadavru decapitat a fost gasit intr-o fantana, aflata aproape de locuinta lui.

Nimic neobisnuit pana acum, numai ca "victima" a reaparut in zona, dupa 11 ani de absenta, spre stupefactia politistilor. Se pare ca Zhao Zhenxian a plecat din tara dupa conflictul din 1999, fara sa spuna nimanui unde s-a mutat. Drept urmare, a fost declarat disaprut.

Politistii incearca sa stabileasca daca "ucigasul" ar trebui sa fie eliberat si sa afle identitatea cadavrului decapitat. Si, cel mai important, sa-si dea seama de ce Zhao Zuohai a marurisit o crima pe care n-a comis-o. Totusi, se pare ca anchetatorii ar fi smuls confesiunea cu ajutorul torturii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu