marime text:

A facut sex cu o MOARTA, pentru ca n-a reusit sa convinga nicio femeie VIE

Dupa ce a facut inchisoare pentru viol, pentru ca n-a reusit sa atraga pe cineva in patul lui, un barbat de 41 de ani a ajuns la concluzia ca actul sexual cu o persoana decedata l-ar scuti de probleme, intrucat aceasta nu l-ar reclama.
A facut sex cu o MOARTA, pentru ca n-a reusit sa convinga nicio femeie VIE

Prin urmare, canadianul Bobby Suwarak s-a dus intr-o noapte in cimitirul orasului, a dezgropat o femeie decedata in urma cu cateva zile si a facut sex cu ea.

Dupa act, despre care ulterior a spus ca l-a satisfacut pe deplin, barbatul a pus inapoi cadavrul in sicriu si apoi l-a ingropat.

Rudele femeii, care au venit chiar a doua zi sa se roage la capataiul ei, au vazut ca piatra funerara era mutata si si-au dat seama ca cineva a tulburat linistea moartei. Au depus imediat o reclamatie la politie.

Corpul a fost exhumat si cand a fost ridicat capacul sicriului, rudele si anchetatorii au gasit cadavrul pe jumatate dezgolit. Legistii au constatat ca decedata fusese violata si in urma testelor ADN au stabilit identitatea autorului - Bobby Suwarak - el fiind introdus in baza de data in urma cu cativa ani, cand a violat o tanara.

Barbatul, care are tulburari psihice, a recunoscut fapta si si-a motivat-o spunand ca avea si el nevoie de dragoste. Bobby Suwarak a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru profanare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu