marime text:

Clienta nebuna de la McDonald's - i-a batut pe angajati pentru ca nu i-au dat McNuggets la micul dejun!

Angajatii unui restaurant fast food din orasul american Toledo se vor gandi cu siguranta de doua ori inainte sa mai refuze vreun client.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Asta dupa ce o tanara si-a pierdut cumpatul, cand a aflat ca nu poate comanda o specialitate din carne de pui. Scoasa din minti, femeia s-a napustit asupra angajatilor, gata sa ii ia la bataie.
 
S-a dat jos din masina si s-a gandit sa-si potoleasca daca nu foamea, macar furia. Asa ca a fortat fereastra localului, cu gand s-o loveasca pe vanzatoare.
 
Nici aceasta nu s-a lasat insa mai prejos si i-a raspuns cu aceeasi moneda. Ba chiar si-a chemat si ajutoare, adica doua colege care au reusit sa blocheze geamul. Clienta insa nu s-a declarat invinsa. A atacat din nou, inarmata cu un obiect metalic, cu care a facut geamul tandari.
 
Nu s-a gandit, probabil, ca toata isprava este inregistrata de camerele de supraveghere din restaurant. Imaginile i-au ajutat pe politisti s-o aresteze, sub acuzatia de vandalism.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu