marime text:

A explicat ORGASMUL in fata studentilor penetrand o femeie cu un VIBRATOR atasat la un fierastrau electric!

Un profesor universitar si-a ratat sansa de a mai preda si in urmatorul an universitar, dupa ce la un curs de "sexualitate umana" metoda didactica le-a cauzat un adevarat soc celor 100 de studenti.
A explicat ORGASMUL in fata studentilor penetrand o femeie cu un VIBRATOR atasat la un fierastrau electric!

La cursul din 21 februarie, psihologul J. Michael Bailey, un profesor renumit de la Univeritatea Northwestern, din Statele Unite, le-a facut studentilor teoria orgasmului.

Ca sa fie cat mai explicit, profesorul si-a adus si "material didactic". Astfel, la un moment dat, in fata amfiteatrului a aparut o femeie complet dezbracata. Aceasta s-a intins pe catedra, iar profesorul a penetratat-o cu un vibrator atasat de un fierastrau electric pana i-a provocat orgasm.

Bineinteles, majoritatea elevilor au fost deosebit de satisfacuti de acest curs, dar au fost si nemultumiti si s-au plans la conducere.

Cum metodele profesorului nu au fost agreate, conducerea a luat deocamdata decizia de a-i suspenda anul universitar viitor cursul de "sexualitate umana", unul care se bucura de mare trecere in randul studentilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu