marime text:

A cheltuit 10.000 de lire pentru a uita de cutitul in spate primit de la sot!

Gill Edwards are o poveste fascinanta si emotionanta. A fost nevoita sa isi inchida ochii si sa se prefaca moarta pentru a scapa de maniacul pe care-l numea sot. A stat intr-o balta de sange, cu un cutit in spate, dar a scapat.
A cheltuit 10.000 de lire pentru a uita de cutitul in spate primit de la sot!

Gill si Gorman s-au cunoscut in 1984, ea o tanara de 22 de ani, el un barbat cu multi bani in cont. Gorman si-a acoperit sotia cu cadouri si bani, dar i-a impus sa nu iasa niciodata din casa fara el. Fara slujba si fara prietene, Gill a trebuit sa accepte si pasiunea pentru alcool a sotului, pe care a compensat-o ... cu mancare.

"Cu cat el bea mai mult, cu atat si eu mancam mai mult" povesteste femeia, pe care nu o mai incapea nicio rochie de firma din sifonier. Greutatea femeii ii provoca repulsie barbatului, iar lucrurile au degenerat in momentul in care Gill s-a hotarit sa se angajeze.

Gelozia l-a impins pana la limita pe Gorman, care i-a tocat marunt toate hainele sotiei sale si apoi s-a cazat la un hotel de 5 stele. S-a inchis in camera si s-a indopat cu pastile, dar a fost gasit de politisti, care l-au arestat pentru daunele provocate.

Iesit din inchisoare, barbatul i-a jurat sotiei ca nu va mai trece prin asemenea momente, dar fericirea lor a tinut doar cateva saptamani. Intr-o dimineata in care se spala pe dinti, Gill a simtit ca ramane fara aer. "M-am sprijinit pe chiuveta, nu intelegeam de ce nu pot sa mai respir. Am vazut sangele si am realizat ca am un cutit in spate. Am vrut sa-l scot, dar imediat Gorman s-a aplecat langa mine si mi-a repetat ca voi muri, ca el ma va ucide". Asa suna marturisirea cumplita a femeii, care a avut o singura varianta in acele momente.

"M-am intins pe podea si am inchis ochii, stiam ca doar asa va pleca, daca va crede ca m-a ucis". A functionat, Gorman a fugit, iar unul dintre fii lui Gill a sunat la salvare. Timp de 6 ore, doctorii s-au luptat pentru a-i repara aorta si plamanul femeii. Au reusit, iar Gill a avut sansa de a isi incepe viata de la zero.

A urmat o noua operatie, dar cu alt scop. Gill a plecat in Belgia, acolo unde a trecut printr-o operatie de liposuctie pe coapse, solduri si stomac. A cheltuit 10.000 de lire, dar sustine ca acum si-a recapatat increderea in propria persoana. "Odata cu kilogramele, l-am taiat din viata mea si pe Gorman" e concluzia femeii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu