marime text:

A bagat o pisica in cuptor, ca sa se razbune pe stapanul ei!

Orbit de ura pentru iubitul mamei sale, un adolescent din Ohio s-a razbunat intr-un mod de neimaginat pe animalul lui de companie.  
A bagat o pisica in cuptor, ca sa se razbune pe stapanul ei!

Tanarul a bagat motanul nevinovat in cuptor si l-ar fi lasat sa se perpeleasca, daca nu si-ar fi dat seama la timp de cruzimea gestului sau. Cand a scos pisica afara, avea arsuri pe labute, dar macar era in viata.

Tigger a ramas in casa prietenei lui Charles, ca sa se joace cu pisica ei, in timp ce stapanii au iesit la cina.
La intoarcere, cand au vazut ca Tigger lipseste, s-au gandit imediat ca i s-a intamplat ceva rau. Au inceput sa caute indicii prin casa si au ramas socati de ce au gasit.

"Motanul avea labele arse, iar prietena mea a gasit par de pisica in cuptor. Asa ne-am dat seama ca fiul ei il aruncase in cuptor", povesteste Charles Garnett, stapanul animalului.

Tigger a scapat cu viata, dar este tratat pentru arsuri si leziuni interne.

"A spus ca s-a razbunat pentru ce i-a facut Tigger pisicii lor si pentru modul cum ii vorbesc eu mamei lui", a mai spus Garnett.

In fata politistilor insa, baiatul de 18 ani nu a recunoscut nimic.Pentru ca este practic un adult, el va fi judecat totusi pentru acte de cruzime impotriva unui animal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuElisa (2012-05-07 23:44:04)
Huiduhaaaa cretinoidu *****. Cum sa faci asa ceva? Frate :| Asta trebuie inchis la balamuc.
raspunde »
Camy (2011-05-28 01:15:21)
eu una l-as baga pe el in cuptor dar nu l-as mai scoate......
raspunde »
Liviu (2011-05-14 20:58:04)
Bunica mea a avut odata o pisica la care tinea foarte mult si aceasta dormea deseori pe soba sau in cuptor dar acesta nu era incalzit.Ea nu aude deloc cu urechea dreapta si fiind si batrana nu auzea dealtfel nici cu cealalta prea bine iar intr-o noaptea pisica sa bagat in cuptor pentru ca era cald fiindca bunica facuse focul si s-a culcat uitand sa lase cuptoru deschis.Pisica a murit in chinuri groaznice ,cand am vazut-o era arsa pe o parte avea sange peste tot.Accidente se mai intampla , in alta tara daca s-ar fi aflat probabil ar fi condamnato pe bunica ca nu a avut grija.Dar ea nu a vrut sa faca intentionat rau fiindca iubea mult pisica aia, a plans dupa ea toata ziua.
raspunde »
lia (2011-04-05 00:22:01)
sa-ti bagi p* in cuptor ma boule cu ce e de vina animalul ca esti u bolnav mintal!!!X(
raspunde »
calin (2010-11-09 15:58:29)
ce taran am si eu 10 pisici acasa da niciodata nu as face asa ceva la un animal
raspunde »