marime text:

A aparut o alta victima a lui Roman Polanski! Acesta o da in judecata daca-l mai acuza de abuz sexual

Actrita britanica Charlotte Lewis il acuza pe regizorul Roman Polanski de abuz sexual “in cel mai rau mod cu putinta”, acesta obligand-o in urma cu aproape 30 de ani sa intretina relatii sexuale cu el. La vremea aceea, Roman Polanski fugise déjà de cativa ani din SUA ca sa evite condamnarea pentru intretinerea de relatii sexuale cu o minora.
A aparut o alta victima a lui Roman Polanski! Acesta o da in judecata daca-l mai acuza de abuz sexual
Charlotte Lewis a lansat acuzatia impotriva lui Roman Polanski, arestat la domiciliu in Elvetia, vineri. “Si eu sunt o victima a lui Roman Polanski. M-a abuzat sexual in cel mai rau mod cu putinta pe cand aveam doar 16 ani”, a spus ea, care in prezent are 42 de ani. Charoltte Lewis a jucat in filmul lui Polanski “Pirates”, pe care acesta l-a regizat in 1986.
 
Actrita a precizat ca a dat declaratii si procurorilor din Los Angeles, in speranta ca vor fi luate in considerare daca Polanski va fi extradat in SUA, unde a fost pus sub acuzare pentru ca a intretinut in 1977 relatii sexuale cu o minora de 13 ani, dupa ce a drogat-o.

Charlotte Lewis afirma ca incidentul cu Polanski i-a afectat toate relatiile ulterioare si i-a distrus cariera la Hollywood, intrucat in urma acestuia a ajuns sa consume in anii ’90 abuziv droguri. Avocatul lui Roman Polanski, George Kiejman, a declarat ca daca actrita continua sa repete acuzatiile, acesta o va da in judecata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu