marime text:

7 arme prea puternice pentru ca vanatoarea sa fie sport! VIDEO

Multe voci afirma ca vanatoarea ar fi in realitate un sport, dar armele prezentate mai jos ii lasa pe acestia fara prea multe argumente.
7 arme prea puternice pentru ca vanatoarea sa fie sport! VIDEO

7. Gloantele .577 Tyrannosaur - atat de mari si de puternice incat e aproape imposibil sa tii arma in timp ce tragi cu ele. Sunt sanse mai mari sa te ranesti tu decat sa ranesti animalul.

6. Scutul de camuflaj - in esenta o simpla oglinda, inclinata un pic pentru ca vanatul sa nu-si vada propria reflexie si avand o gaura speciala pentru arma. O arma inspirata probabil din filmul Predator ce face ca vanatul sa nu aiba nicio sansa de a sesiza pericolul.

5. Pistolul cu plasa - "Ai nevoie de o alternativa la sageti? Ia un pistol cu plasa. Ai nevoie sa salvezi o pasare ratacita? Ia un pistol cu plasa. Ai un animal de casa pe care nu poti sa-l prinzi? Ia un pistol cu plasa" - asa este descrisa arma pe site-ul oficial.

4. Gloantele "Hollow-Point", interzise de Conventia de la Geneva, aceste gloante nu pot fi folosite in razboi, dar sunt in continuare in arsenalul unor vanatori. Pe scurt, glontul are o "explozie" dupa impact si se imprastie foarte rapid, astfel ca el nu iese din animalul lovit. Vanatorii le prefera pentru ca nu exista riscul ca glontul sa treaca mai departe si sa atinga unul din cainii de vanatoare. ATENTIE! Unele din imaginile de mai jos sunt socante!

3. Ghilotina pentru curcani

Un dispozitiv cu patru lame ce odata tras decapiteaza instant curcanul.

2. Internetul - pentru ca, va vine sa credeti sau nu, pentru unii vanatoarea implica prea mult "aer liber". Arme conectate la retea, o camera web si poti sa impusti animalele de la tine din dormitor.


1. Arma-TUN! - masurand intre 2 si 3 metri in lungime, arma-tun poate sa spulbere si 50 de tinte in acelasi timp. In mod sinistru, aceasta arma ultra-violenta ce n-ar avea loc nici pe front e folosita la vanatoarea de rate!

Sursa: Cracked.com

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu