marime text:

6 lideri CRIMINALI cu 6 pasiuni INCREDIBILE

Hitler, Kim Jong Il, Osama Bin Laden, Stalin, Al Capone sau Saddam Hussein se intrec pentru titlul de cel mai fioros criminal al istoriei, dar si pentru cele mai neasteptate pasiuni.
6 lideri CRIMINALI cu 6 pasiuni INCREDIBILE

6. Hitler adora desenele si personajele Disney

Toate lumea stie ca Hitler a fost un artist, tablourile sale fiind deja cunoscute in intreaga lume. Schite descoperite insa in 2008 au aratat ca Fuhrer-ul avea o pasiune si pentru desenele lui Walt Disney. Desene cu doi dintre cei 7 pitici si una cu Pinocchio sunt atribuite lui Hitler.
 
Hitler nu era un fan oarecare, avea o copie din Alba ca Zapada si il considera unul dintre cele mai tari filme din toate timpurile!

5. Osama Bin Laden - superstar pe terenul de volei


Povestile cu Osama Bin Laden ca un mare amator de volei nu sunt inventate de presa, ele vin de la fostul sau bodyguard - Nasser al-Bahri. Nici n-ar trebui sa ne mire, Osama Bin Laden are dupa spusele celor care il cauta intre 1'95 si 2'07 metri inaltime.

Fostul lider al Al-Qaeda, Mohammed Atef, recunoscut ca un foarte bun jucator de volei nu era primit in aceeasi echipa cu Osama tocmai pentru ca acestia erau deja prea buni!

4. Saddam Hussein scria povesti de dragoste


In 2001, oficialii CIA au descoperit un roman intr-o librarie arabeasca din Londra. Acesta se numea "Zabibah si Regele" si era trecuta sub pseudonimul "S. Hussein".
 
Povestea din spate e o veritabila alegorie. In roman, Regele (Saddam) se indragosteste de frumoasa Zabibah (Irak), care este insa violata in drumul spre casa de durul ei sot (Statele Unite). Daca vi se pare trasa de par, explicatia e data chiar in carte.
 
"Violul este cea mai grava infractiune, fie ca vorbim de un barbat care violeaza o femeie sau armate care invadeaza o tara"
 
3. Al Capone scria cantece de dragoste

 
N-ai ce sa zici despre Al Capone, cand te gandesti la el ai in cap toate stereotipurile posibile pentru un gangster. De fapt, el e definitia gangsterului. Italian, violent, mereu la patru ace, trabuc in coltul gurii si o palarie Fedora. Liderul unei grupari ce a semanat panica in orasul american Chicago si in jurul acestuia, Capone avea o slabiciune - canta melodii de dragoste la banjo!
 
Singurul cantec dovedit ca fiind al sau (desi se presupune ca ar mai fi multe altele) se numeste "Madonna Mia" si era in esenta o balada de dragoste dedicata sotiei sale. Si nu era scrisa oriunde ci in cea mai crunta inchisoare din America - Alkatraz!

2. Iosif Stalin desena barbati goi

Cand nu trimitea oameni in lagare, Stalin se relaxa desenand ceea ce la vremea respectiva se putea cataloga ca veritabila pornografie. De parca nu era suficient, fiecarui desen ii era atasata o remarca rautacioasa.

Semnaturile au fost identificate ca fiind ale lui Stalin, dar psihologii rusi au tinut sa precizeze ca nu exista o tenta homosexuala in desene. Tot ei insa au recunoscut ca la prima impresie, aceasta ar putea fi concluzia.

1. Kim Jong Il - ar da orice pentru a juca baschet cu Jordan

Importa coniac de 700.000 de dolari pe an, are intreaga colectie de filme James Bond, dar cea mai mare slabiciune a liderului de la Phenian este ... baschetul! Si Michael Jordan.

E atat de mare fan al lui Jordan incat are pe casete toate meciurile jucate de el vreodata pentru Chicago Bulls. L-a si invitat in repetate randuri in Coreea de Nord pentru a sta de vorba si pentru a juca baschet, dar a fost mereu refuzat. Cand Madeleine Albright a vizitat Coreea de Nord in 2000, i-a dat lui Kim Jong o minge semnata personal de Jordan.

Atat de impresionat a fost Kim Jong Il, incat a pus mingea in Muzeul Prieteniei Internationale, alaturi de un cap de urs primit de la Nicolae Ceausescu.

sursa: Cracked.com

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu