marime text:

27 de ani de inchisoare pentru OPT VIOLURI pe care NU le-a comis!

Barbatul, in varsta de 63 de ani acum, a fost condamnat la inchisoare pe viata doar pentru ca una din femeile violate l-a recunoscut intr-o fotografie. La acea data nici macar o analiza de sange nu i s-a facut, proba care ar fi putut sa-l achite.
27 de ani de inchisoare pentru OPT VIOLURI pe care NU le-a comis!

Canadianul Ivan Henry a fost acuzat ca a violat in mod bestial opt femei in 1981 si 1982. Victimele au povestit ca agresorul a intrat in timpul noptii in casele lor, pe geam, le-a pus cutitul la gat si le-a violat.

Stiindu-se nevinovat, Ivan Henry s-a reprezentat singur in timpul procesului si n-a reausit sa-si apere pielea, mai ales ca autoritatile s-au grabit sa-l inchida, cazul violurilor in serie fiind unul de rasunet la acea vreme.

La putin timp dupa ce Ivan Henry a fost inchis, alte femei au fost violate prin acelasi mod de operare, insa barbatului i s-a refuzat redeschiderea dosarului.

In cei 27 de ani de detentie, Ivan Henry a cerut de 50 de ori rejudecarea cazului sau. Abia anul trecut a fost facut acest lucru, iar in urma administrarii probelor stiintifice barbatul a fost achitat.

Acum, Ivan Henry intentioneaza sa dea statul in judecata pentru gravele suferinte morale, fizice si patrimoniale din aceasta perioada. Si cele doua fiice ale barbatului vor intenta un proces separat in care vor cere daune pentru ca statul le-a furat dreptul de a creste langa tatal lor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu