marime text:

2.000 de cadavre descoperite luni dimineata in Japonia

Haosul domneste in toata Japonia, unde o noua replica de magnitudine 5,8 - resimtita puternic si la Tokio - a semanat panica printre oameni. Si bilantul victimelor creste dramatic. In ultimele ore echipele de interventie au gasit 2.000 de trupuri fara viata intr-un orasel nimicit din prefectura Miaghi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Autoritatile au confirmat ca exista pana acum 5.000 de morti si disparuti. Ca sa limiteze macar impactul economic al catastrofei, Banca Japoniei a injectat luni pe piata nipona aproape 183 de miliarde de dolari pentru a o stabiliza.

Peste 5 milioane si jumatate de case din nord-estul Japoniei nu au nici apa, nici electricitate. Apa este distribuita din cisterne, iar cozile la magazinele alimentare se intind pe sute de metri. Benzina a fost rationalizata si nu se pot cumpara mai mult de zece litri.

In prima sedinta de dupa cataclism, indicele principal al bursei japoneze, Nikkei, a cazut cu peste 6 procente. Actiunile producatorilor auto, Nissan Toyota, Honda s-au prabusit si ele cu peste 10 procente. Aceste companii si-au suspendat productia in toate uzinele din Japonia pe o perioada nedeterminata din cauza dificultatilor de aprovizionare..
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu