marime text:

UPDATE: Toti copiii luati ostatici in Franta au fost eliberati!

Dimineata dramatica, intr-o localitate din Franta. Un tanar de 17 ani, inarmat cu doua sabii, a patruns intr-o gradinita si a luat ostatici mai multi copii, dar si pe educatoarea lor. Dupa patru ore, individul, care are tulburari psihice, a fost arestat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Deznodamant fericit! Ultimii cinci copii tinuti captivi au fost eliberati cu putin timp inainte de ora 13.00, urmati de educatoarea lor. Pana atunci, s-au scurs cu greu patru ore dramatice, mai ales pentru parinti.

Initial, au fost luati ostatici 20 de copii, cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani. Cei mai multi au fost eliberati, totusi, la scurt timp.

Politisti erau pregatiti pentru ce putea fi mai rau. Individul - care tinea inca in captivitate cinci copii si o educatoare -  era inarmat cu doua sabii. Cunoscut pentru starile de depresie si alte probleme psihice, a avut, in trecut, tentative de sinucidere. In cursul negocierilor chiar a cerut o arma de foc, cu care sa-si puna capat zilelor.

In cele din urma, adolescentul de 17 ani a fost imobilizat, destul de usor, cu un pistol cu electrosocuri. Apoi, a fost scos pe o usa din spate, acoperit cu o patura.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu