marime text:

100 DE CAMIOANE umplute cu televizoare, mobile si cutite, confiscate din inchisorile rusesti!

Autoritatile ruse au avut nevoie de 100 de camioane pentru a incarca obiectele interzise confiscate in urma perchezitiilor efectuate in inchisorile din regiunea Rostov-pe-Don, relateaza AFP.
100 DE CAMIOANE umplute cu televizoare, mobile si cutite, confiscate din inchisorile rusesti!

Din inchisori au fost confiscate televizoare, magnetofoane, telefoane mobile sau cutite, pentru transportul carora au fost necesare 100 de camioane, a declarat directorul adjunct al serviciului de aplicare a pedepselor din regiunea Rostov, Aleksei Veliceko, citat de agentia RIA Novosti.

"Detinutii au fost prezenti in timpul perchezitiilor", a afirmat el, fara a preciza numarul de penitenciare unde s-au desfasurat controalele.

Unii dintre condamnatii care isi ispasesc pedepsele in penitenciare cu regim de securitate stricta traiesc "ca intr-o statiune balneara", a spus Veliceko.

Sistemul penitenciar din regiunea Rostov - oras cu peste un milion de locuitori, situat la 1.220 de kilometri sud de Moscova - este complet dezorganizat, a adaugat el, apreciind ca aceasta situatie se datoreaza coruptiei si precizand ca patru membri ai conducerii departamentului regional pentru aplicarea pedeselor au fost eliberati din functie in urma operatiunii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu