marime text:

1.000 de euro - doar atat costa un asasinat platit in Bulgaria!

Membrii unui grup de criminalitate organizata arestati saptamana trecuta in Bulgaria comiteau asasinate la comanda in schimbul unor sume care depaseau cu putin 1.000 de euro (2.000 de leva). 
1.000 de euro - doar atat costa un asasinat platit in Bulgaria!
El a adaugat ca, dupa identificarea modalitatilor de executie a asasinatelor, procuratura si anchetatorii aduna probe pentru a formula acuzatii impotriva membrilor bandei cunoscute drept "Ucigasii".
 
Naidenov a afirmat, intr-un interviu difuzat de televiziunea nationala bulgara, ca sistemul de comunicatii si planificare folosit de membrii grupului era foarte complex, iar asasinul platit nu stia niciodata cine a comandat crima, dupa cum nici cel care comanda asasinatul nu stia cine l-a comis.
 
Conform informatiilor obtinute de procuratura, grupul a fost implicat in mai multe asasinate la comanda, printre victime numarandu-se si Iuri Galev, presedintele clubului de fotbal Rilski Sportist si membru in Consiliul local al orasului Samokov. Naidenov a precizat ca acesta a fost ucis din cauza unor interese de afaceri, dar a refuzat sa ofere detalii suplimentare pana la incheierea anchetei.
 
Mai multi membri ai gruparii au fost arestati vineri, intr-o operatiune speciala a politiei bulgare, iar cotidianul 24 Ceasa a relatat ca acestia pregateau si asasinarea la comanda a premierului Boiko Borisov. Serviciul de protectie a personalitatilor a dezmintit insa informatiile, precizand ca, desi demnitarii bulgari sunt permanent expusi amenintarilor, nu exista informatii despre un complot impotriva lui Borisov.
 
Acesta nu a dezmintit direct informatiile: "Eu sunt obisnuit sa fiu atent. M-am protejat impotriva acestui lucru timp de zece ani", a declarat Borisov, duminica noaptea, pentru postul de televiziune Nova TV.
 
El a confirmat, indirect, o informatie potrivit careia serviciile americane de informatii au avertizat, in urma cu cateva luni, serviciile bulgare cu privire la existenta unui complot de asasinare a sa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu