marime text:

Visa sa se retraga la batranete in satul natal, insa a murit inecat in apa nici o jumatate de metru!

Un barbat de 65 de ani n-a mai apucat sa-si traiasa visul de-a se retrage la batranete in satul sau natal din Mures. Moartea l-a luat inainte de a se instala in noua lui casa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Se aplecase deasupra unui izvor, dar a alunecat si s-a lovit cu capul de marginea de piatra a fantanii. In cele din urma a sfarsit inecat in apa de nici o jumatate de metru.

Barbatul era din Hunedoara, iar acum, la pensie, a simtit nevoia sa se traga mai aproape de rudele sale. Cum divortase, iar copiii s-au dus pe la casele lor, incepuse sa se simta singur. In Ibanesti mai avea neamuri, care l-au si ajutat de altfel sa inceapa sa-si construiasca o casuta.

De aceea si venise acum in Mures, ca sa inspecteze lucrarile la casa. Se intorcea de la sora lui, cand a decis sa se opreasca la izvorul unde si-a gasit moartea. Cum n-a trecut nimeni prin apropiere toata noaptea, trupul lui a fost gasit abia dimineata, de un localnic care venise dupa apa.

Daca n-a avut sansa sa-si traiasca batranetea pe meleagurile natale, barbatul isi va gasi, in schimb, odihna vesnica acolo. Rudele il vor inmorminta in cimitirul din sat, langa parintii sai.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu