marime text:

Viata de caine! Un barbat a fost impuscat din greseala de hingheri!

O gafa uriasa au facut hingherii din Galati, care vanau caini fara stapan pe langa tomberoane si au nimerit un batran cu o doza de tranchilizant. Bietul om nici nu a stiut ce i s-a intamplat, dar a adormit bustean pentru cateva ore.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul are o gradina la marginea orasului si isi petrece multe ore acolo. Miercuri, a plecat dis de dimineata, cu gandul sa nu-l prinda arsita pe drum. N-a observat ca in zona sunt cei de la Ecarisaj, care trageau dupa caini. A simtit insa o intepatura in  picior si apoi o amorteala in tot corpul. Abia apoi hingherii si-au facut aparitia si s-au grabit sa-i acorde omului primul ajutor. Pana la sosirea salvarii, batranul a cazut intr-un somn profund.

Buimac, batranul abia a reusit sa povesteasca ce i s-a intamplat, fiind inca sub efectul anestezicului.

Cei din echipa de ecarisaj au incercat sa explice ce s-a intamplat pe teren: "Nici nu l-am vazut. Daca il vedeam... El fiind mai scund, dupa container, a aparut la timpul nepotrivit, in locul nepotrivit, stiti cum se zice".

Martorii spun ca vecinul lor a apucat sa le spuna doar cateva vorbe inainte de a se prabusi la pamant. Era livid la fata si incoerent.

Medicii spun ca, in mod normal, doza de tranchilizant nu ar trebui sa ii afecteze sanatatea barbatului. Daca ar fi suferit, de exemplu, de afectiuni ale inimii, anestezicul puternic ar fi putut sa ii provoace un stop cardiac.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu