marime text:

Vezi integral prima editie a CrimeTime Live Show - Crima in Cuplu!

Site-ul www.crimetime.ro a lansat luni Crime Time Live Show- o emisiune care isi propune sa dezbata cazurile socante si delicate care ne rascolesc in fiecare zi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Luni, realizatoarea emisiunii, Elena Lasconi le-a avut invitate pe Aurora Liiceanu si Angela Chirvasuta si impreuna au incercat sa explice cum recunosti un posibil agresor care face parte chiar din familia ta.

Dr. Aurora Liiceanu, psiholog: "Un barbat sau un partener controlator, care incepe de la date mici, nu te mai ruja, nu-ti lua pantofi, de ce te imbraci cu rochia aia pana intinde aceasta posesiune catre a nu ii mai da nicio forma de libertate"

Puteti urmarii Crime Time Live Show de luni pana joi, de la ora 14:00 in direct pe site-ul www.crimetime.ro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariusandu dumitru bogdan (2011-04-07 13:29:41)
eu cred ca dumnezeu nea parazit si din cauza asta se intanpla toate astea omul nu mai are credinta
raspunde »
daniela (2011-02-10 13:40:30)
buna ziua.traiesc cu un astfel de barbat de 13 ani ,avem 2 copii.este bolnav de gelozie ,ai suport zi de zi jignirile si abuzurile.nu stiu ce sa fac ,am sperat mereu ca se va schimba dar incep sa am indoieli.
raspunde »
camy (2011-02-09 21:13:48)
este foarte interesanta emisiunea dv dar adevarul este ca trebuie sa schimbati titlul :)
raspunde »
HITCH (2011-01-31 07:50:19)
INCA NU AM AJUNS SA VAD TOATA EMISIUNEA SUNT PE LA JUMATE DAR DIN CE AM VAZUT IN ACEASTA EMISIUNE AR TREBUI SA FIE UNA EDUCATIVA DAR INVITATELE DUMNEAVOASTRA AU TRANSFORMATO INTR-O RASCOALA A FEMEILOR .FEMEIA TREBUIE SA FIE ASA SI NU ASA ETC MA INTREB DECE NU ATI INVITAT SI UN BARBAT LA ACEASTA EMISIUNE SA II CERETI SI DANSULUI PAREREA DESPRE UN CUPLU NU DOAR FEMEILE SA ISI SPUNA PAREREA .IMPARE RAU DAR DUMNEAVOASTRA CU ACEASTA EMISIUNEA FACETI DISCRIMINARE SI CUM AM MAI SPUS INGROPAM SEXUL MASXULIN IN NOROI.
raspunde »
hitch (2011-01-31 07:41:35)
este oribila imaginea in care prezenti sexul masculin in aceste cazuri nu zic ca nu sunt barbati cu tendinte violente ba am putea spune ca toti barbati au tendinte violente unii verbal ati fizic in dragoste, dar sa nu uitam ca conflictele nu sunt provocate doar de o parte a cuplului ci si de cealalta parte si in anumite conjucturi cum se intampla de obiciei cu bautura se ajung la astfel de situati dramatice.Si problema geloziei este provocata de cele mai multe ori de transmiterea celuilalt partener a unor gesturi de indiferenta sau nepasare fata de celalalt partener pe care el le percepe diferit cu toate ca nu este ceea ce gandeste partenerul/a gelos/a ci este o simpla lipsa de comunicare in cuplu si lipsa de afectiune fata de celalalt partener care intr-o relatie este foarte importanta precum respectul.Acum va intreb eu pe dumneavoastra si invitatele de la aceasta emisiune.ce parere au despre bona care a maltratat acel copilas de 3 sau 4 ani si la ars cu tigara si la flamanzit pana a murit acel copilas nevinovat.sau poate de mamele care isi arunca prunci prin tomberoane ?Cum ne dam seama ca o femei este asa de crunta din timp ? Si in cazuri de acest tip nu sunt implicati barbatii ci femeile ,nu este asa?deci ce vream eu sa semnalez la dumneavoastra este faptul ca aceste incidente nu au ca si cauza sexul masculin ci anumite conjucturi care provoaca aceste incidente cum ar fi alcoolul drogurile si alt boli pshiologige din copilarie, educatie si asa mai departe.Imaginea sexului masculin prezentata de dumneavoastra in aceasta emisiune poate provoca anumite idei unor persoane de sex femenin intrucat ele pot sa ajunga sa se desparta de frica de a merge mai departe itr-o relatie pentru ca anumite gesturi prezentate de dumneavoastra si invitati se intampla si in cuplul lor ,si atunci ce se intampla .Sa nu uitam ca nici un sot sau sotie nu este perfect/a poate chiar si al dumneavoastra dar sa nu exageram .in loc sa ne ocupam de consilierea si educarea in relatile de cuplu sau maritale incercam sa facem rating .si sa ingropam sexul masculin in noroi.
raspunde »
mel (2011-01-29 16:35:44)
Schimbati titlul, ca suna ca nuca in perete, in "americana" de Bucuresti! Ce naiba, nu mai sunteti in stare sa legati doua vorbe (nici) in limba româna???
raspunde »
alexandrion (2011-01-25 11:19:20)
sunt un fan al sit ului,intru de cate ori am ocazia si aceasta idee de a difuza o emisiune despre cazuri socante mi se pare buna dar cred ca ar fi mai interesant sa se dezbata mai multe cazuri nu doar unul singur
raspunde »