marime text:

VEZI ce a patit un copil care s-a agatat din greseala cu mainile de firele de inalta tensiune!

Teribilismul era cat pe ce sa-l coste viata pe un baiat de 12 ani din Iasi. Copilul si alti patru amici de-ai sai faceau poze in  triajul unei gari, cand, la un moment dat el s-a urcat pe unul dintre vagoanele de marfa aflate sub linia de inalta tensiune.
VEZI ce a patit un copil care s-a agatat din greseala cu mainile de firele de inalta tensiune!

S-a dezechilibrat in scurt timp si s-a agatat cu mainile de firele electrice. Socul a fost atat de puternic, incat l-a aruncat la pamant.

Un echipaj SMURD l-a dus urgent la spitalul de copii unde medicii au constatat ca are arsuri de gradul doi pe maini si pe piept.

Au reusit sa-l stabilizeze si l-au internat la terepie intensiva, dar spun ca pericolul nu a trecut inca, pentru ca e posibil sa apara complicatii.

Si politistii ancheteaza acum cazul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariupexan (2012-12-19 21:55:06)
vezi scrisuuuu tu esti ziarist sau cofetar?
raspunde »
@lungu stefa (2011-07-15 06:51:21)
Baiatule, tu daca continui sa scrii asa m-as cam mira sa treci clasa... oricare ar fi...
raspunde »
lungu stefan (2011-06-15 00:36:50)
al cunosc pe baiat e in scoala cu mn dosr ca e in a 5 si e de treaba .atunci el vreoia sa faca poze . mai era cu inca un coleg de al meu . dar eu tot numi dau seama ce cauta el pe vagonul de tren . nu avea unde sa faca poze decat pe o bucata de fer ruginita . macar daca era frumos vagoni dar ruginitura ai . atat am dezi si ai urez insanatosire rapida
raspunde »
mda (2011-06-13 23:15:20)
CITESte nu sa vezi .....
raspunde »