marime text:

Vecinii unui barbat care s-a sinucis de dorul sotiei: "Ce i-a lipsit? Mergeti in casa sa vedeti ce bine sta!"

Sfarsit tragic pentru un batran 78 de ani, din judetul Suceava, gasit mort in fantana de la marginea satului. De 3 ani, de cand nevasta i s-a prapadit, s-a chinuit sa traiasca, vorbesc vecinii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul a amenintat in mai multe randuri ca va termina cu viata, insa toata lumea a crezut ca sunt doar vorbe. Pana cand nepotul sau a facut descoperirea.

Apropiatii povestesc ca desi cei doi fii au incercat sa-i ofere batranului un trai indestulat, nu au gasit leac si pentru suferinta care-i macina sufletul de la moartea sotiei. Se topea pur si simplu de dorul femeii care i-a stat alaturi o viata si spunea mereu ca vrea s-o urmeze in mormant. 

Ca sa fie sigur ca nu-l vede nimeni si sa nu fie salvat, a ales sa-si puna capat zilelor la marginea localitatii. Nepotul lui a dat alarma cand i-a recunoscut incaltarile lasate langa zidurile fintinii. Era insa mort de cateva ore.

Cei doi fii ai barbatului, de la oras, vor veni acum sa-si inmormanteze tatal, alaturi de femeia fara de care n-a mai vrut sa traiasca.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu