marime text:

10.000 de euro gasiti in masina directorului de la Vama Ploiesti!

Curatenia din vamile Romaniei a continuat joi cu episodul Ploiesti. Cornel Costea, seful acestei institutii, a fost ridicat in jurul pranzului din biroul sau si adus la DNA Bucuresti pentru declaratii. Procurorii il cerceteza in legatura cu presupuse infractiuni de luare de mita.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La ora 13.20, Cornel Costea, seful Vamii Ploiesti, este urcat intr-o masina sub escorta anchetatorilor anticoruptie.

Inainte de toate, procurorii i-au  perchezitionat autoturismul de serviciu dar si biroul.

Se pare ca in masina lui Costea s-au gasit 10.000 de euro, suma despre care exista suspiciunea ca ar fi fost primita sub forma de mita.

Cornel Costea a fost numit sef al Vamii Ploiesti in 2009, iar pana atunci figura ca inspector asistent in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Conform declaratiei de avere, barbatul este proprietarul unui apartament din Bucuresti cumparat in 2007 cu un credit de 125.000 de euro. In ciuda acestei situatii financiare aparent modeste, exista informatia ca acelasi personaj ar fi cheltuit de ziua lui intr-un club de lux din Capitala nu mai putin de 15.000 de euro. 

La inceputul lunii acelasi Cornel Costea a depus si o plangere la politie, motivand ca este urmarit de serviciile secrete.

In timp ce la Ploiesti percheziiile erau in toi, in Bucuresti seful DNA Daniel Morar a parut surprins ca doar la Constanta nu a inceput nicio ancheta.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu