marime text:

UPDATE: Preotul criminal din Medias a fost inmormantat alaturi de cei doi copii

Zi neagra la Targu Mures, unde miercuri au fost inmormantati cei doi copii ucisi de tatal lor, preot intr-o biserica unitariana din Medias. Baietii de 5 si 7 ani au fost sacrificati chiar in locasul sfant in care predica barbatul. Si el ii va insoti in eternitate, pentru ca toti trei impart acelasi mormant.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Trupurile preotului si ale copiilor sai, pe care i-a macelarit chiar in biserica in care slujea, au fost depuse marti seara la capela cimitirului Livezeni, din Targu Mures. Sute de oameni cu ochii inlacrimati au tinut sa-i conduca pe ultimul drum pe cei doi baieti.

Oamenii nu inteleg nici acum ce anume i-a intunecat mintile preotului intr-atat incat sa-si omoare copiii. Acesta era extrem de tulburat din cauza sotiei lui, care sufera de o boala necrutatoare, in faza terminala, iar psihologii cred ca a cedat psihic in fata durerii care il coplesise.

Enoriasii, care i-au ascultat predicile si i-au urmat sfaturile, spun insa ca preotul ar fi trebuit sa a dovada de mult mai multa tarie de caracter. El va fi inmormantat impreuna cu cei doi copii ai sai pe locul de veci pe care tatal sau si-l cumparase pentru el, dar a ajuns acum sa-si ingroape acolo fiul si nepotii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu