marime text:

Un tramvai a deraiat in Capitala!

Circulatia in zona Hala Traian - Piata Muncii din Capitala era ingreunata, joi dupa pranz, din cauza unui tramvai care a deraiat de pe sine, la intersectia dintre Calea Calarasilor si Delea Noua, politistii rutieri anuntand ca nu exista persoane care sa fi fost ranite in urma incidentului.
Un tramvai a deraiat in Capitala!

"Nu este vorba de un accident. Este, intr-adevar, un tramvai care a deraiat. Nu stim din ce cauza a sarit de pe sine, cert este ca nu a avut loc nicio coliziune" a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere din Capitala, subinspectorul Adrian Codau.

Codau a insistat asupra faptului ca, nefiind vorba de vreun accident rutier, ci doar de o simpla deraiere, nimeni nu a fost ranit.

Reprezentantul politiei a mai spus ca un echipaj a fost trimis in zona pentru a dirija circulatia, pana la repunerea tramvaiului pe sine.

Purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu, a declarat ca echipajele de interventie ale regiei se afla la locul incidentului, incercand sa repuna cat mai curand pe sine mijlocul de transport.

Raeceanu a spus ca tramvaiele 40 si 56 vor avea traseele deviate pe la Hala Traian - pache Protopopescu - strada Iancului - bulevardul Pantelimon - bulevardul Chisinau, urmand a intra apoi pe traseul de baza.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu