marime text:

Un tanar s-a sinucis pentru ca mama nu o placea pe prietena lui!

Prins in capcana intre iubirea mistuitoare pentru o fata de 17 ani si reprosurile mamei sale care nu era de acord cu aceasta relatie, un tinar de 22 ani din Ludus n-a mai vazut alta iesire decit moartea. Rudele, care nu il luasera in serios cind le spunea ca isi va lua zilele, au suferit un soc cind l-au gasit spinzurat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tinarul si iubita lui aveau o relatie de sase luni, care devenise tot mai serioasa, iar duminica, fata s-a mutat chiar acasa la el. Atunci au inceput si necazurile, pentru ca mama baiatului nu a vazut cu ochi buni acest lucru. Ii reprosa fetei ca este prea tinara, ca s-ar uita si dupa alti baieti si ii spunea mereu ca ii va fringe inima fiului ei.

Tinarul a avertizat-o ca isi va lua zilele daca nu ii lasa sa-si traiasca linistiti iubirea, dar femeia a crezut ca sunt doar vorbe aruncate in vint. El nu glumea insa si intr-un moment de depresie s-a sinucis, fara sa-I lase vreun bilet de adio nici macar iubitei sale.

Cind a auzit de moartea lui, tinara a fugit vazind cu ochii, probabil acasa la parinti

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu