marime text:

Un tanar s-a aruncat de la etajul patru, din cauza ca nu a luat bacalaureatul!

Un tanar din Craiova care a picat bacalaureatul a fost transportat in stare grava la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti, dupa ce a incercat sa se sinucida, aruncandu-se de la etajul al patrulea al blocului in care locuieste, el certandu-se cu parintii din cauza rezultatelor la examen.
Un tanar s-a aruncat de la etajul patru, din cauza ca nu a luat bacalaureatul!

Razvan Marinel C., elev al Grupului scolar Industrial “CFR” Craiova, specializarea tehnician de telecomunicatii, a incercat sa se sinucida sambata seara, aruncandu-se de la etajul al patrulea in care locuieste cu familia sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tanarul ar fi recurs la acest gest in urma unei discutii in contradictoriu cu parintii sai, care i-ar fi reprosat ca a picat bacalaureatul.

"Discutiile pe care atat medicii de la SMURD, cat si cei din Unitatea de Primiri Urgente le-au purtat cu apartinatorii au relevat faptul ca baiatul a incercat sa se sinucida din cauza unei discutii cu parintii sai, mai precis cu tatal sau, dupa ce a picat examenul de bacalaureat”, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Craiova, medicul Cristina Geormaneanu.

Potrivit sursei citate, tanarul a fost internat in Clinica de Terapie Intensiva a spitalului, avand un traumatism cranio-cerebral acut minor, traumatism facial acut sever, traumatism toraco-abdominal, traumatism de coloana lombara si fracturi la picioare.

A doua zi de la internare, pacientul a fost transferat la Spitalul Clinic Bagdasar-Arseni din Bucuresti.

Tanarul a picat bacalaureatul dupa ce a luat nota 5 la limba si literatura romana, 3,60 la matematica si 2,70 la biologie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu