marime text:

Un tanar de 22 de ani s-a sinucis, dupa ce a pierdut banii parintilor la jocurile de noroc

Patima pentru jocurile de noroc l-a facut pe un tanar de 22 de ani, din judetul Bacau, sa isi piarda nu doar banii castigati din greu, ci si viata. Disperat ca nu poate renunta la acest viciu, baiatul s-a sinucis in casa parintilor.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A lasat un bilet de adio in care le cerea iertare alor lui si le marturisea ce l-a impins sa faca un asemenea gest. Oamenii sunt in stare de soc - stiau ca fiul lor muncea si voia sa isi faca un rost in viata.

Oamenii din satul Galbeni povestesc ca tanarul era linistit si isi castiga traiul muncind cu ziua. Toti banii pe care ii primea ii pierdea insa la jocurile mecanice. Duminica, tatal lui l-a gasit fara viata, atunci cand s-a intors de la biserica. Langa el era si un bilet in care isi explica gestul.

Prietenii apropiati ai baiatului spun ca acesta ar fi luat 400 de lei din banii parintilor, fara ca acestia sa stie, ca sa poata juca la aparate. Ei cred ca vina l-ar fi apasat atat de tare, incat l-ar fi impins sa-si ia zilele.

Politistii fac investigatii pentru a deslusi aceasta poveste.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu